Ελλάδα

Προπονητής τένις διατηρούσε σεξουαλικές σχέσεις με ανήλικες αθλήτριες, συνελήφθη από την ΕΛΑΣ

Προπονητής τένις διατηρούσε σεξουαλικές σχέσεις με ανήλικες αθλήτριες, συνελήφθη από την ΕΛΑΣ
Στη σύλληψη 35χρονου προπονητή του τένις προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων αθλητριών

Ο 35χρονος συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή, κατηγορούμενος για κατάχρηση ανηλίκων που συμπλήρωσαν τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, αλλά και για γενετήσια πράξη με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 14 έτη, κατ’ εξακολούθηση.

Πιο συγκεκριμ΄ένα, ο προπονητής της αντισφαίρισης φέρεται να παρενοχλούσε σεξουαλικά δύο ανήλικες αθλήτριές του, ηλικίας 14 και 15 ετών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι ανήλικες εκμυστηρεύτηκαν τα όσα υπέστησαν από τον 35χρονο στους γονείς τους, υποστηρίζοντας πως ο προπονητής είχε πράξει το ίδιο και σε άλλες αθλήτριες.

Οι γονείς των δύο κοριτσιών μετέβησαν στο Τμήμα Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων, στη ΓΑΔΑ, όπου και κατέθεσαν μήνυση εναντίον του προπονητή.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας:

Συνελήφθη με ένταλμα την 5-11-2021, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ημεδαπός κατηγορούμενος για κατάχρηση ανηλίκων που συμπλήρωσαν τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και για γενετήσια πράξη με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 14 έτη, κατ’ εξακολούθηση.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.