Ελλάδα

Χαλάνδρι: Γυναίκα πυροβόλησε άνδρα στο στομάχι - Σοκαριστικές πληροφορίες για τα κίνητρα της επίθεσης (βίντεο)

eurokinissi eurokinissi
Σοκάρουν οι πληροφορίες για τα κίνητρα της επίθεσης με πυροβόλο όπλο εις βάρος άνδρα στο Χαλάνδρι

Πυροβολισμοί έπεσαν το μεσημέρι της Πέμπτης στο Χαλάνδρι, με μια γυναίκα να τραυματίζει σοβαρά άνδρα που φέρεται, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, να είναι θετός πατέρας του βιολογικού παιδιού της.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Ζαν Μωρεάς και Φιλικής Εταιρείας. O άνδρας έχει δεχθεί πυροβολισμό στο θώρακα από μία γυναίκα, ενώ έχει πλέον διακομισθεί στο νοσοκομείο “Γεννηματάς”.

Η δράστις εντοπίστηκε από αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ. και κρατείται στο Α.Τ. Χαλανδρίου.

Σημειώνεται πως ο άνδρας που δέχθηκε έναν πυροβολισμό στο θώρακα, ήταν εν ζωή όταν τον παρέλαβε το ασθενοφόρο, αλλά η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ως κρίσιμη.

Αξίζει να σημειωθεί πως η γυναίκα, αλβανικής υπηκοότητας, παραδόθηκε χωρίς αντίσταση στις Αρχές, ενώ φέρεται να είναι σε κατάσταση σοκ. Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, φέρεται να κατηγορεί τον άνδρα για τον βιασμό του παιδιού της.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, η γυναίκα πυροβόλησε τον φερόμενο ως θετό πατέρα του παιδιού της που είχε δώσει πριν χρόνια για υιοθεσία, ωστόσο άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως το θύμα ήταν εν διαστάσει σύζυγος της γυναίκας, ενώ είναι γιατρός στο επάγγελμα.

Αυτήκοος μάρτυρας ανέφερε πριν λίγη ώρα πως ακούστηκαν 5 πυροβολισμοί.

Τι ανέφερε γειτόνισσα του θύματος

Φίλη της οικογένειας και γειτόνισσα του θύματος μίλησε, λίγο μετά το επεισόδιο, για την υπόθεση.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε, το παιδί - το κορίτσι στο οποίο αναφέρθηκε η δράστις μέσα από το περιπολικό - είναι παιδί εκτός γάμου, δικό της αλλά και του γιατρού που δέχτηκε τα πυρά.

Όπως σημείωσε, μάλιστα, τα δικαιώματα για την κηδεμονία του παιδιού είχαν δοθεί στον γνωστό οφθαλμίατρο και τη σύντροφό του. Τόνισε, παράλληλα, ότι με απόφαση δικαστηρίου η δράστις δεν είχε δικαίωμα να βλέπει το παιδί αλλά ερχόταν συνέχεια στο σπίτι και ενοχλούσε το ζευγάρι.

Για το περιστατικό, τέλος, σημείωσε πως το θύμα είχε πάει να πάρει το παιδί από το σχολείο, ενώ η γυναίκα τους είχε στήσει καρτέρι έξω από την πολυκατοικία όπου διαμένουν.