Ελλάδα

Ενέδρα στη Συγγρού: Φωτογραφία ντοκουμέντο, λίγο πριν τους πυροβολισμούς

Ενέδρα στη Συγγρού: Φωτογραφία ντοκουμέντο, λίγο πριν τους πυροβολισμούς
Αστυνομικοί εκτιμούν ότι υπήρξε επεισόδιο πριν από τους πυροβολισμούς.

Φωτογραφία ντοκουμέντο, λίγα δευτερόλεπτα πριν από την ενέδρα με πυροβολισμούς στη λεωφόρο Συγγρού, φέρνει στο «φως» της δημοσιότητας το Dnews.

Στη φωτογραφία φαίνονται οι δύο αναβάτες της μηχανής, 35 και 22 ετών τη στιγμή που περνούν από τη λεωφόρο Αμφιθέας στις 3 παρά 20 τα ξημερώματα της Πέμπτης. Στρίβουν στον παράδρομο της λεωφόρου Συγγρού, εκεί όπου δευτερόλεπτα αργότερα θα βγουν τα όπλα και θα ξεκινήσει το αιματοβαμμένο επεισόδιο που διήρκησε μόλις 40 δευτερόλεπτα.

Ο 35χρονος φέρει τραύμα από όπλο στο δεξί χέρι, ενώ ο 22χρονος συνεπιβάτης της μοτοσικλέτας έχει τραυματιστεί από μαχαίρι, αλλά και από το «άγριο» ξύλο που δέχθηκε από τους τρεις επιβάτες ενός μαύρου SUV.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Dnews, τα δύο θύματα κατέθεσαν ότι δεν γνωρίζουν τους δράστες της σε βάρος τους επίθεσης και ότι το μαύρο αυτοκίνητο τους έκλεισε τον δρόμο.

Οι αστυνομικοί της ασφάλειας που έχουν αναλάβει την έρευνα εκτιμούν ότι νωρίτερα υπήρξε επεισόδιο μεταξύ τους είτε στον δρόμο είτε σε κάποιο μαγαζί.

Τα δύο θύματα δεν έχουν φάκελο και δεν έχουν απασχολήσει ποτέ ξανά τις αρχές. Μέσα από βιντεοληπτικό υλικό καμερών ασφαλείας οι αστυνομικοί προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τους δράστες της επίθεσης.

Μέχρι στιγμής έχει ταυτοποιηθεί μόνο ο ιδιοκτήτης του μαύρου αυτοκινήτου, από την πινακίδα κυκλοφορίας. Οι αστυνομικοί περισυνέλλεξαν από το σημείο της επίθεσης 2 κάλυκες και 2 φυσίγγια, που έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

NETWORK