Ελλάδα

Ραγίζει καρδιές η μητέρα της Γαρυφαλλιάς: Δεν πρόλαβα να της πω «σ’ αγαπώ» για τελευταία φορά (βίντεο)

Screenshot Screenshot
Η μητέρα της κοπέλας που δολοφονήθηκε στη Φολέγανδρο μιλάει για όσα δεν πρόλαβε να πει στην κόρη της και ξεσπά κατά του δολοφόνου.

Η κ. Αλεξάνδρα Ψαράκου παρέλαβε πρόσφατα το μεταπτυχιακό της κόρης της από το τμήμα Φαρμακευτικής του ΕΚΠΑ όπου συγκλόνισε με την ομιλία της.

Μιλώντας στο star νωρίτερα τόνισε πόσο δύσκολο είναι για έναν γονιό να διαχειριστεί την απώλεια του παιδιού του.

«Πιστεύω ότι είπε "όχι". Επειδή ήταν γυναίκα της αφαιρέθηκε η ζωή» ανέφερε η μαμά της Γαρυφαλλιάς, εκφράζοντας και την οργή της για μια φράση περί ατυχούς στιγμής που είπε ο δολοφόνος αφού συνελήφθη:

«Αν ήταν εκεί με έναν φίλο του και έχαναν το δρόμο ή “χαλούσε η φάση”, δεν θα τον σκότωνε. Η φράση του αυτή ήταν προκλητική. Αν τον έβλεπα, θα τον έφτυνα».

Τέλος, επιστρέφοντας πάλι στο ζήτημα της παραλαβής του μεταπτυχιακού της Γαρυφαλλιάς, η μητέρα της έδωσε ένα σημαντικό μήνυμα, αποκαλύπτοντας τη δύναμη και το μεγαλείο της ψυχής της:

«Ήταν φόρος τιμής να το πάρω γιατί της άξιζε για τους κόπους της. Και της αξίζει να είμαι εγώ δυνατή και να μην πνίγομαι, αλλά να είμαι ανοιχτή για να δέχομαι το πνεύμα της και για να είναι πάντα δίπλα μου».