Life

Γιώργος Χρυσοστόμου: «Καμιά φορά αισθάνομαι ότι δεν υπάρχει κανείς να με βοηθήσει»

Γιώργος Χρυσοστόμου: «Καμιά φορά αισθάνομαι ότι δεν υπάρχει κανείς να με βοηθήσει»
Ο Γιώργος Χρυσοστόμου μίλησε για τις δυσκολίες στη κάμερα του Happy Day.

Για τις δυσκολίες της ζωής αλλά και για το θέμα της μοναξιάς μίλησε ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Χρυσοστόμου στη κάμερα της εκπομπής Happy Day.

«Πολλές φορές αισθάνομαι ότι είμαι μόνος σε αυτή τη ζωή, που στην πραγματικότητα δεν ισχύει. Καμιά φορά αισθάνομαι ότι δεν υπάρχει κανείς να με βοηθήσει σε δύσκολες στιγμές, κι όμως εκεί είναι ο κόσμος. Είναι όμως κάποιες στιγμές κομβικές μέχρι τώρα στα 44 μου που αισθάνθηκα πραγματικά ότι έχει λίγο μοναξιά. Άγχος έχω όλη μέρα. Ξυπνάω το πρωί και αναστενάζω. Καμιά φορά το άγχος μου γίνεται δημιουργικό και άλλες φορές μπορεί να με νικήσει λίγο και να απογοητευτώ. Σε σοβαρά ζητήματα λειτουργώ με μεγάλη ψυχραιμία και σε κάτι μικρό μπορεί να αποσυντονιστώ τελείως»

«Έχω κόκκινες γραμμές στην επιλογή συντρόφου, αλλά είναι θέμα ηλικίας, όχι χαρακτήρα. Είμαι πλέον σε μια φάση που αν δεν έτσι τα πράγματα όπως θα μου γεμίσουν τη μπαταρία, καλύτερα μόνος μου. Θα δω 3-4 πράγματα που θα τα μετρήσω πάρα πολύ. Ένα από αυτά είναι η ανταλλαγή ενέργειας, σε φροντίζω, με φροντίζεις. Πιστεύω ότι υπάρχει ο σύντροφος που θα κουμπώσει μαζί σου αλλά είναι δύσκολο να τον βρεις. Δε θα απαντήσω αν έχω βρει αυτή τη σύντροφο»