Ελλάδα

Βόλος: Ζευγάρι ανεμβολίαστων πέθανε με διαφορά λίγων 24ώρων

Βόλος: Ζευγάρι ανεμβολίαστων πέθανε με διαφορά λίγων 24ώρων
Ο 68χρονος νοσηλεύονταν στο Ογκολογικό Τμήμα του νοσοκομείου και η γυναίκα τον συνόδευε.

Με διαφορά έξι ημερών έφυγε από τη ζωή ένα ζευγάρι από τον Βόλο, το οποίο δεν είχε εμβολιαστεί και προσβλήθηκε από τον κορονοϊό. 

Η 60χρονη γυναίκα χωρίς υποκείμενα νοσήματα, αλλά ανεμβολίαστη έφυγε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, σοκάροντας την οικογένεια η οποία ανησυχούσε για την υγεία του 68χρονου πατέρα, ο οποίος αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας και τελικά αιφνίδια χάθηκε η μητέρα. 

Συγκεκριμένα, ο 68χρονος νοσηλεύονταν στο Ογκολογικό Τμήμα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας και η γυναίκα του τον συνόδευε. Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του διαγνώσθηκε θετικός στον κορονοϊό και ακολούθησε η γυναίκα του, η οποία παρουσίασε δραματική επιδείνωση της υγείας της και εισήχθη στο Νοσοκομείο του Βόλου, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και έσβησε στην ΜΕΘ Covid, ενώ ο σύζυγός της παρέμενε νοσηλευόμενος στο Πανεπιστημιακό, μη γνωρίζοντας την δραματική επιδείνωση και κατάληξη της γυναίκας του. Τελικά έφυγε και εκείνος σήμερα ξημερώματα, χωρίς να μάθει ότι η γυναίκα του είχε πεθάνει.