Ελλάδα

Χαλάνδρι: «Ζούσαμε έναν εφιάλτη», αναφέρει ο οφθαλμίατρος που πυροβόλησε η εικαστικός

Χαλάνδρι: «Ζούσαμε έναν εφιάλτη», αναφέρει ο οφθαλμίατρος που πυροβόλησε η εικαστικός
Ο χειρούργος-οφθαλμίατρος μίλησε ύστερα από ένα μήνα από τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του από την πρώην σύντροφό του.

Αναρρώνει στο σπίτι του ο χειρούργος-οφθαλμίατρος ύστερα από την επίθεση που δέχτηκε από την πρώην σύντροφό του και μητέρα της ανήλικης κόρης του, στο Χαλάνδρι.

Ο 68χρονος οφθαλμίατρος πρόκειται να κάνει ακόμη μια επέμβαση τις επόμενες ημέρες. Σύμφωνα με όσα δήλωσε στον ΑΝΤ1, ζούσε ο ίδιος και η οικογένειά του έναν πολύχρονο «εφιάλτη».

Ακ΄΄ομη μίλησε για τις απειλές που δεχόταν από την γυναίκα του, που τελικά τον πυροβόλησε και τον τραυμάτισε, αλλά και για το όπλο της επίθεσης, το οποίο όπως αποκαλύπτει, η προφυλακισμένη εικαστικός, είχε δείξει στο παιδί τους εδώ και χρόνια, λέγοντας μάλιστα, ότι με αυτό θα επιτεθεί στον πατέρα της.

Είχε εγκαταλείψει το παιδί της

Μεταξύ άλλων ο γιατρός υποστηρίζει πως παρότι, ο ίδιος και η οικογένειά του, αναζήτησαν δικαστική και αστυνομική προστασία λόγω των απειλών που δεχόταν, αυτή δεν παρασχέθηκε.

Σε ό,τι αφορά στο παιδί, ο οφθαλμίατρος είπε, ότι η μητέρα του το είχε εγκαταλείψει. Τώρα ζει μαζί του και αισθάνεται μεγάλη ασφάλεια στο οικογενειακό περιβάλλον, που το έχει αγκαλιάσει με αγάπη.