Ελλάδα

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ξανά ενώπιον του ανακριτή σήμερα, απολογείται για τη νέα μήνυση

Πηγή: INTIME NEWS Πηγή: INTIME NEWS
Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κρίθηκε τη Δευτέρα προφυλακιστέος για την τρίτη κατά σειρά μήνυση από πρώην σύντροφό του και οδηγήθηκε πίσω στα κρατητήρια.

Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί και σήμερα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος προκειμένου να απολογηθεί, αφού ο εισαγγελέας του άσκησε ξανά δίωξη βάσει μιας νέας μήνυσης που υπέβαλλε σε βάρος άλλη γυναίκα.

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σαρώνει ελληνικές και ξένες «ροζ» σελίδες για να εντοπίσει ηλεκτρονικά ίχνη του πρώην παρουσιαστή, περιμένοντας νέες καταγγελίες τουλάχιστον τριών γυναικών – θυμάτων του.

Η νέα καταγγελία 

Συγκεκριμένα η γυναίκα είδε τον εαυτό της να πρωταγωνιστεί σε βίντεο ερωτικού περιεχομένου. Οι σκηνές τραβήχτηκαν την περίοδο 2004 έως 2006 και παραμένουν μέχρι σήμερα αναρτημένες στο διαδίκτυο. Σύμφωνα με το Mega η 42χρονη βρήκε τα βίντεο στα οποία πρωταγωνιστεί σε ελληνική ιστοσελίδα που σχετίζεται με οίκους ανοχής.

Η γυναίκα στην κατάθεσή της δήλωσε ότι ο παρουσιαστής, προκειμένου να την πείσει να γυρίσουν τα βίντεο, της είπε ότι θα την παντρευτεί μια τακτική που χρησιμοποιούσε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος προκειμένου με αυτό τον τρόπο να περιορίσει τις αναστολές των συντρόφων του.

Ωστόσο, έχουν βρεθεί αναρτήσεις φωτογραφιών με σχόλια και φωτογραφίες του ίδιου πριν από 7 και 8 μήνες σε ελληνικά porn sites κάτι που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα όσα είπε χθες, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στα όσα θα υποστηρίξει σήμερα, καθώς η νέα μήνυση και όλα όσα έπονται ίσως να τον οδηγήσουν ακόμη και στο κελί της φυλακής.

Το στοιχείο «κλειδί»

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος σύμφωνα με πληροφορίες έχει ομολογήσει ότι διατηρούσε δικό του κανάλι στο οποίο ανέβαζε τα βίντεο. Το συγκεκριμένο στοιχείο θεωρείται «κλειδί» για την εξέλιξη της υπόθεσης αφού, ναι μεν δείχνει πλέον ότι δεν ήταν εκδικητικό πορνό, όπως θεωρούνταν, αλλά ότι ο παρουσιαστής σύναπτε σχέσεις με κύριο σκοπό να ανεβάσει τέτοιου είδους πορνογραγικό υλικό στο κανάλι του.

Επίσης, ένα εξαιρετικά σημαντικό στοιχείο που καταρρίπτει τους ισχυρισμούς του ότι «άλλοι ανήρτησαν τα βίντεο στα διεθνή sites στο εξωτερικό και τα πήραν από το δικό του, προσωπικό κανάλι», δεν φαίνεται να ευσταθεί, μιας και οι αναρτήσεις φαίνεται να έχουν γίνει με κωδικό όνομα που περιλαμβάνει την ηλικία του Στάθη Παναγιωτόπουλου, γεγονός που εκτιμάται πως κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι.

 

NETWORK