Life

Ο Γιώργος Κιμούλης κατέθεσε μήνυση εις βάρος της Παναγιώτας Βλαντή

Ο Γιώργος Κιμούλης κατέθεσε μήνυση εις βάρος της Παναγιώτας Βλαντή Φωτογραφία: intime
Δικαστική διαμάχη με πρωταγωνιστές τον Γιώργο Κιμούλη και την Παναγιώτα Βλαντή.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του δημοσιογράφου της εκπομπής «Buongiorno», ο Γιώργος Κιμούλης κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατά της Παναγιώτας Βλαντή.

Αφορμή για την κίνηση αυτή στάθηκε μια συνέντευξη που έδωσε η Παναγιώτα Βλαντή και κάποιες αναφορές που έκανε στον Γιώργο Κιμούλη.

Πιο συγκεκριμένα η Παναγιώτα Βλαντή είχε πει στην εφημερίδα On Time: «Βλέπω όμως ότι ήδη ο Γιώργος Κιμούλης επέστρεψε στο θέατρο. Τον στηρίζουν κι είναι λάθος να στηρίζεται ο Κιμούλης. Δεν αφορά προφανώς το ταλέντο. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα έπρεπε να στηρίζονται τέτοιες συμπεριφορές. Κακοποιούσε μεν λεκτικά, όχι σωματικά, αλλά πρόκειται για κάτι εξίσου βαρύ.

Προπηλάκιζε, βασάνιζε κόσμο στο θέατρο και πριν από τόσα χρόνια γιατί δεν μιλάμε για το παρόν που όλα βγαίνουν στο φως – το διασαφηνίζω για να απαντήσω κιόλας σε όσους υποστηρίζουν γιατί δεν έφευγε ο οποιοσδήποτε προσβεβλημένος;”-, δεν ήταν εύκολο να αποχωρείς από παράσταση. Δεν ήταν απλά τα πράγματα. Στην πορεία το πλήρωνες. Ο Κιμούλης βασάνιζε ηθοποιούς. Η Ευδοκία Ρουμελιώτη έφυγε από παράσταση εξαιτίας του! Μην τα ξεχνάμε αυτά, δεν πρέπει».

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος της εκπομπής, οι λέξεις προπηλακισμός και βασανισμός ήταν αυτές που έκαναν τον Γιώργο Κιμούλη να αποφασίσει να κινηθεί νομικά.

Η μήνυση έγινε λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία της συνέντευξης τον Αύγουστο του 2023.