Ελλάδα

Θρίλερ στη Λάρισα, κυνηγούσε με μαχαίρι τη γυναίκα του - Πώς σώθηκε η ηλικιωμένη

Θρίλερ στη Λάρισα, κυνηγούσε με μαχαίρι τη γυναίκα του - Πώς σώθηκε η ηλικιωμένη
Συμβάν από ταινία θρίλερ σημειώθηκε την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου, προπαραμονή Πρωτοχρονιάς σε χωριό έξω από τη Λάρισα (δήμου Κιλελέρ), όταν κλήθηκε ΕΚΑΒ και αστυνομία καθώς άνδρας κυνηγούσε την γυναίκα του με μαχαίρι για να την σφάξει.

Ο «μανιασμένος» 85χρονος σε κατάσταση αμόκ άρχισε να κυνηγάει την σύζυγό του μ’ ένα μεγάλο μαχαίρι κουζίνας, στις 3 τα ξημερώματα, με την γυναίκα να σώζεται πραγματικά στο παρά ένα, όταν ο γιος του ζευγαριού άκουσε τις φωνές, και εισέβαλε στο σπίτι, σταματώντας τον πατέρα του λίγο πριν γίνει το κακό.

Τον ηλικιωμένο μετά βίας συγκρατούσε ο γιος του μέχρι να φτάσει η αστυνομία και το ΕΚΑΒ στο σημείο. Ο 85χρονος ύστερα από αρκετή ώρα καθώς αρνούνταν πεισματικά, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να υποβληθεί σε ψυχιατρικές εξετάσεις, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε σταματήσει την αγωγή την οποία λάμβανε.

Όσο για την ηλικιωμένη σύζυγό του, υπέστη σοκ από την τρομάρα της, όπως και ο ίδιος ο γιος τους που την έσωσε από του… χάρου τα δόντια, όπως αναφέρει το onlarissa.gr.