Ελλάδα

#Στηριζω_το_παιδι_Καρπαθο: Κύμα συμπαράστασης στο twitter μετά την αυτοκτονία του πατέρα

Πηγή: pixabay Πηγή: pixabay
Η αυτοκτονία έχει προκαλέσει θλίψη και συγκίνηση στο Πανελλήνιο, αλλά και κύμα οργής σε βάρος εκείνων που φέρεται ότι διέρρευσαν στοιχεία από το ερωτικό βίντεο.

Συγκλόνισε η αυτοκτονία του πατέρα επειδή κυκλοφόρησε ερωτικό βίντεο με τον γιο του με άλλον άνδρα, ο οποίος δεν άντεξε να τον κοροϊδεύουν στο «καφενείο». 

«Ο πατέρας δεν άντεξε μάλλον, την κατακραυγή του κόσμου, να το πω έτσι… Μικρή κοινωνία, καταλαβαίνετε… Γύρισε σπίτι του, μίλησε με τον γιο του, του τα είπε όλα και έφυγε. Κι έφυγε και πήγε σ’ ένα άλλο μέρος, χωράφι, που είχαν ένα εξοχικό σπίτι κι εκεί αυτοκτόνησε», λέει συγγενής της οικογένειας του 59χρονου στο MEGA.

«Όλοι, τον έψαχναν μάταια, όλο το βράδυ… Ο 59χρονος στη σκέψη, ότι η οικογένειά του ήταν πλέον δαχτυλοδεικτούμενη στο νησί, δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τις επιπτώσεις» εξηγεί.

Υποστηρικτικά tweets

Ένα κύμα αλληλεγγύης και στήριξης του παιδιού από την Κάρπαθο ξεδιπλώθηκε από τους χρήστες στο Twitter αφότου έγινε γνωστή η είδηση της αυτοκτονίας του πατέρα του.

Συγκίνηση προκάλεσαν με όσα έγραψαν, καθώς το hashtag #Στηριζω_το_παιδι_Καρπαθο, βρέθηκε πολύ ψηλά στα trends του Twitter.