Ελλάδα

Ευρήματα - «σοκ» από την ιστοπαθολογική εξέταση της Τζωρτζίνας: Νέα έρευνα για αυξητικούς παράγοντες που χορηγήθηκαν στα παιδιά (βίντεο)

Ευρήματα - «σοκ» από την ιστοπαθολογική εξέταση της Τζωρτζίνας: Νέα έρευνα για αυξητικούς παράγοντες που χορηγήθηκαν στα παιδιά (βίντεο)
Νέα κατεύθυνση δίνουν, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, τα ευρήματα της ιστοπαθολογικής εξέτασης της μικρής Τζωρτζίνας στις έρευνες για το θρίλερ με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα

Σύμφωνα με τα όσα έφερε στη δημοσιότητα το Μega, τα ευρήματα από τις ιστοπαθολογικές εξετάσεις της μικρής Τζωρτζίνας οδηγούν σε σημαντικά συμπεράσματα καθώς απορρίπτουν τα σενάρια του ασφυκτικού θανάτου, αλλά και του καρδιολογικού προβλήματος.

Το ενδιαφέρον στρέφεται τώρα - σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του σταθμού - στις ουσίες που είχε λάβει το παιδί και προκάλεσαν βλάβες στο ήπαρ και στον πνεύμονα.

Πιο συγκεκριμένα, σε σχετικό ρεπορτάζ του Alpha, σημειώθηκε πως η έκθεση ζητά να γίνει ένας αιματολογικός έλεγχος προκειμένου να ερευνηθούν αυξητικοί παράγοντες, οι οποίοι ενεργοποιούν κύτταρα μυελού των οστών.

Παράλληλα, στην ίδια έκθεση ζητείται να εξεταστεί και η μικρή Μαλένα ώστε να αποσαφηνιστεί αν το κορίτσι είχε όντως καρκίνο ή είχε λάβει κάποια φάρμακα που είχαν προκαλέσει το ίδιο σύμπτωμα.

Σημειώνεται πως αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν αλλοιώσεις σε ζωτικά όργανα του μικρού κοριτσιού, ενώ για όλα τα παραπάνω ενημερώνονται οι επικεφαλής αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι έχουν αναλάβει να εξιχνιάσουν τους αιφνίδιους θανάτους των τριών κοριτσιών.