Ελλάδα

Σύγκρουση φορτηγού με τρένο: Δύο παιδιά στο νοσοκομείο και ένας ενήλικας

Σύγκρουση φορτηγού με τρένο: Δύο παιδιά στο νοσοκομείο και ένας ενήλικας
Το φορτηγό εξετράπη της πορείας του και έπεσε στις γραμμές, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με τη διερχόμενη αμαξοστοιχία 1551

Τρεις επιβάτες εκ των οποίων ένας 59χρονος και δύο παιδιά ηλικίας 12 και 16 ετών τραυματίστηκαν από την σφοδρή σύγκρουση τρένου με φορτηγό που έγινε νωρίτερα στη Αυλίδα. Πρόκειται για έναν 59χρονο και δύο αγόρια, 12 και 16 ετών που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Χαλκίδας μετά τη σύγκρουση του τρένου με το φορτηγό.

Πώς συνέβη το ατύχημα

Το ατύχημα συνέβη όταν το φορτηγό ξέφυγε από την πορεία του στον περιφερειακό δρόμο κοντά στην Αυλίδα και έπεσε στις γραμμές του τρένου, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με τη διερχόμενη αμαξοστοιχία 1551 (Χαλκίδα-Αθήνα). Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο ιδιοκτήτης της εταιρείας του φορτηγού, ανέφερε πως του έσκασε το λάστιχο και σταμάτησε κοντά στις γραμμές του τρένου. Μετά από 4 λεπτά πέρασε το τρένο και «βρήκε» πάνω στην γωνία του κοντέινερ που μετέφερε το φορτηγό με αποτέλεσμα να διπλώσει η νταλίκα.

avlida teliko 0270f

Η κυκλοφορία μεταξύ Οινόης-Χαλκίδας έχει διακοπεί

Στο σημείο μετέβησαν και 6 πυροσβέστες με 3 οχήματα που συνέδραμαν στην απομάκρυνση των 130 επιβατών από την αμαξοστοιχία, ενώ σύμφωνα με ενημέρωση από την Πυροσβεστική δεν έχει χρειαστεί να γίνει κάποιος απεγκλωβισμός επιβάτη. Για τη μεταφορά των επιβατών δρομολογούνται λεωφορεία.

img 7140 c0537

img 7133 3a32f

img 7124 3069a

{https://www.youtube.com/watch?v=JUR0MLRCtXo}

{https://www.youtube.com/watch?v=1ZgU_nfUPAg}

Ανακοίνωση Hellenic Train

«Φορτηγό όχημα εξετράπη της πορείας του, στον περιφερειακό δρόμο, πλησίον της Αυλίδας, και έπεσε στις γραμμές του τραίνου, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με την διερχόμενη αμαξοστοιχία 1551 (Χαλκίδα-Αθήνα). Κανένας τραυματισμός. Η πυροσβεστική συνδράμει τον απεγκλωβισμό των 130 επιβατών, και δρομολογούνται λεωφορεία για την απομάκρυνσή τους. Θα επανέλθουμε με νεότερη ενημέρωση»