Ελλάδα

Νέα σοκαριστική αποκάλυψη για τη Ρούλα Πισπιρίγκου: H επίμονη ερώτηση στον ιατροδικαστή όταν πέθανε η Ίριδα (βίντεο)

Νέα σοκαριστική αποκάλυψη για τη Ρούλα Πισπιρίγκου: H επίμονη ερώτηση στον ιατροδικαστή όταν πέθανε η Ίριδα (βίντεο)
Σοκ προκαλούν τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη Ρούλα Πισπιρίγκου, που παραμένει προφυλακισμένη για τον θάνατος της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας

Λίγο μετά την αποκάλυψη πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε κάνει 27 αναζητήσεις στο διαδίκτυο αναισθητικών ουσιών - σε διάστημα μόλις δύο μηνών - μια νέα πληροφορία διαρρέει για την μάλλον ασυνήθιστη ερώτησή της στον ιατροδικαστή που μελετούσα τον θάνατο της κόρης της Ίριδας.

«Υπάρχει η πληροφορία ότι μετά το θάνατο της Ίριδας η Ρούλα Πισπιρίγκου ρώτησε την ιατροδικαστή αν μπορεί να φανεί αν ο θάνατος του βρέφους προέρχεται από ασφυξία.

Η ίδια εξακολουθεί να ισχυρίζεται ότι είναι παθολογικά τα αίτια του θανάτου των τριών παιδιών», ανέφερε στο Mega το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας η Μαρία Παπαγιαννακοπούλου, αρχισυντάκτρια του pelop.gr.

«Δεν είχε ψάξει την κεταμίνη πριν το θάνατο»

«Για τις αναζητήσεις της 33χρονης, πρέπει να σας πω ότι πρόκειται για ένα κοινό λογαριασμό, ένα email, που ήταν συνδεδεμένο στο κινητό της Ρούλας, και το τάμπλετ», πρόσθεσε η ίδια.

«Στις ουσίες που αναζητήθηκαν, ναι μεν υπάρχουν φαρμακευτικές ουσίες, από την άλλη φαίνεται ότι δεν έψαξε την κεταμίνη πριν το θάνατο. Στο πλαίσιο της αναζήτησης φαρμακευτικών ουσιών, της εμφανίστηκε και η κεταμίνη. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι πληκτρολόγησε για να μάθει τι είναι η κεταμίνη, λίγες ώρες πριν τη σύλληψή της» ανέφερε ακόμη η Μαρία Παπαγιαννακοπούλου.