Ελλάδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Αν δεν κινηθούν οι δικαστικές αρχές για το τηλεφώνημα, θα το κάνει ο Μάνος Δασκαλάκης

eurokinissi eurokinissi
Αιτήματα, πάντα με την πλευρά της στήριξης της κατηγορίας σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, φέρεται να ετοιμάζει ο Μάνος Δασκαλάκης.

Έτοιμος να κινηθεί για τη διερεύνηση του τηλεφωνήματος που φέρεται να έχει κάνει η Ρούλα Πισπιρίγκου σε τηλεοπτική εκπομπή με αλλοιωμένη φωνή μιλώντας για εμμέσως πλην σαφώς εγκληματική ενέργεια κατά των παιδιών της, την οποία και φαινόταν να χρεώνει στον Μάνο Δασκαλάκη.

Για τα τηλεφωνήματα, είναι πολύ πιθανό να υπάρχει αίτημα από τις δικαστικές αρχές, αν όμως κάτι τέτοιο δεν συμβεί, σύμφωνα με το MEGA θα υπάρξει αίτημα από τον Μάνο Δασκαλάκη καθώς το τηλεφώνημα τον αφορά άμεσα, άλλωστε προσπαθούσε να καταστήσει εκείνο ένοχο για τις εγκληματικές ενέργειες σε βάρος των παιδιών.

Σε ό,τι αφορά τη δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης, ολοκληρώθηκαν οι καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών από το Καραμανδάνειο της Πάτρας και σειρά παίρνουν οι εργαζόμενοι στα υπόλοιπα νοσοκομεία στα οποία βρέθηκαν τα παιδιά και η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ρεπορτάζ του MEGA, εντύπωση έχουν προκαλέσει στις καταθέσεις η επιμονή της Ρούλας να εισαχθεί η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο λίγο πριν τη μεγάλη κρίση. Γιατροί και νοσηλευτές αναφέρουν ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου περιέγραφε σπασμωδικές κινήσεις του παιδιού που δεν κολλούσαν με τις εξετάξεις.

Οι ίδιοι στις καταθέσεις τους αναφέρουν πως τίποτα δεν προμήνυε ότι θα έχει αυτή την έκβαση η Τζωρτζίνα. Όλοι σημείωσαν τη «σχεδόν αδιαφορία της» Ρούλας Πισπιρίγκου την ώρα που το παιδί πάθαινε τις κρίσεις.