Ελλάδα

Πάτρα: Συνελήφθη επίκουρος καθηγητής - Φωτογράφιζε 15χρονη, έκανε μήνυση ο πατέρας της

Πάτρα: Συνελήφθη επίκουρος καθηγητής - Φωτογράφιζε 15χρονη, έκανε μήνυση ο πατέρας της Φωτογραφία: ΑΡΧΕΙΟΥ/ EUROKINISSI/ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Τρεις νεαροί αντιλήφθηκαν τον καθηγητή και προκλήθηκε αναστάτωση.

Με χειροπέδες κατέληξε ένας επίκουρος καθηγητής του Πανεπιστημίου Πάτρας, ο οποίος σύμφωνα με καταγγελία φωτογράφιζε ανήλικη.

Το βράδυ της Παρασκευής, σε αναψυκτήριο στην περιοχή Μαρκάτου ο πατέρας της 15χρονης έπινε ποτό με ένα φίλο του και δεν αντιλήφθηκε ότι ο καθηγητής φωτογράφιζε την ανήλικη.

Σε διπλανό τραπέζι κάθονταν τρεις νεαροί, που είδαν τι έκανε ο καθηγητής και του ζήτησαν τον λόγο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Πελοπόννησος». Προκλήθηκε αναστάτωση και κλήθηκε η αστυνομία, με συνέπεια όλοι να οδηγηθούν στην Κρατική Ασφάλεια της Πάτρας.

Ο πατέρας της 15χρονης κατέθεσε μήνυση για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, ενώ κατασχέθηκε το κινητό τηλέφωνο του καθηγητή, προκειμένου να σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αθήνας, ώστε να εξεταστεί το περιεχόμενό του.

Μάλιστα, από το περιβάλλον του καταγγελλόμενου υποστηρίζουν ότι τόσο ο καθηγητής, όσο και ο αρμόδιος αξιωματικός έκαναν προσπάθεια προκειμένου να θεωρηθεί λήξαν το περιστατικό. Όμως, ο πατέρας ήταν ανένδοτος.

Έτσι, ο καθηγητής πέρασε τη νύχτα στην Ασφάλεια και το Σάββατο οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος τον άφησε ελεύθερο και επέστρεψε τη δικογραφία, κρίνοντας ότι είναι ελλιπής.