Ελλάδα

Αδιόρθωτος ο τράπερ, τον συνέλαβαν με όπλο και μετά χλεύαζε ότι είχε κι άλλο, έκανε λόγο για χιούμορ (βίντεο)

Αδιόρθωτος ο τράπερ, τον συνέλαβαν με όπλο και μετά χλεύαζε ότι είχε κι άλλο, έκανε λόγο για χιούμορ (βίντεο) Φωτογραφία: INTIME
Τράπερ που συνελήφθη για παράνομη οπλοκατοχή, φεύγοντας από τα δικαστήρια ανέβασε ένα βίντεο μέσα από το οποίο διακωμωδεί το περιστατικό και χλευάζει τις Αρχές.

Γνωστός τράπερ συνελήφθη με όπλο και του επιβλήθηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Δικαστήριο ποινή φυλάκισης 10 μηνών με αναστολή.

Φεύγοντας από τα δικαστήρια, ανέβασε ένα προκλητικό βίντεο στο Ιnstagram. «Πάλι καλά που βρήκαν μόνο το ένα (σ.σ. πιστόλι), γιατί είχα κι άλλο στο αμάξι», έλεγε το μεσημέρι της Τετάρτης (1/6) μέσα από ένα αυτοκίνητο όπου ήταν μαζί με φίλους του και έκανε σχόλια για τη σύλληψή του κάνοντας χαβαλέ.

Τι είπε στην απολογία του

Στην απολογία του, ισχυρίστηκε ότι το όπλο δεν ήταν δικό του αλλά ενός φίλου του που ήταν μαζί του στο αυτοκίνητο όταν έγινε ο έλεγχος από τους αστυνομικούς και συνελήφθη. 

Μάλιστα, ο τράπερ ισχυρίστηκε ότι όταν διαπίστωσε την ύπαρξη του όπλου δήλωσε ότι ακυρώνει το γύρισμα του video clip που επρόκειτο να γίνει γιατί δεν συμφωνούσε.

O κατηγορούμενος, μεταξύ άλλων, παραδέχτηκε αμέσως στους αστυνομικούς πως έχει κάτι παράνομο στην κατοχή του υποστηρίζοντας πως ουδέποτε ανέφερε ότι έχει το όπλο για την ασφάλεια του.

Ο τράπερ που τιμωρήθηκε με 10 μήνες φυλάκισης για παράνομη οπλακατοχή, αμέσως μετά την αποχώρησή του από τα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων ανάρτησε στα social media βίντεο στο οποίο ανέφερε ότι είχε κι άλλο όπλο στο αυτοκίνητο, παρότι νωρίτερα ισχυρίστηκε πως το όπλο δεν ήταν δικό του...

Μπορεί κατά την απολογία του ο 22χρονος τράπερ να ισχυρίστηκε πως το όπλο, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του, δεν ήταν δικό του. φαίνεται, όμως, πως αυτό έγινε επιχειρώντας να πέσει στα «μαλακά».

Άλλωστε, μετά την αποχώρησή του από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, ανάρτησε το βίντεο στα social media, υποστηρίζοντας πως είχε κι άλλο όπλο στο αυτοκίνητό του.

«Πάλι καλά που βρήκαν μόνο το ένα γιατί είχα κι άλλο στο αμάξι», ακούγεται να λέει και αμέσως τόσο ο ίδιος όσο και οι φίλοι του στο αυτοκίνητο όπου επέβαιναν ξεσπούν σε γέλια.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του Mega:

Η απάντηση του τράπερ

Ο τράπερ δήλωσε στο MEGA πως η ανάρτησή του δεν ήταν παρά μια στιγμή… χιούμορ με τους φίλους του.

«Πέρασα δύσκολο βράδυ, όλα καλά όμως. Στο τέλος βγήκα, έφαγα την ποινή που έφαγα, έφαγα το πρόστιμο που έφαγα, όλα καλά και όλα ωραία. Συνεχίζουμε τη ζωή μας, συνεχίζουμε τα βίντεο κλιπ μας, συνεχίζουμε την καριέρα μας και μακριά από προβλήματα. Έχουμε λίγο χιούμορ. Μας αρέσει να γελάμε λίγο παραπάνω απ’ ότι πρέπει. Νομίζω δεν είναι κακό αυτό, σωστά; Αλλά όλα καλά, δεν πειράζει, όλα καλά», δήλωσε αρχικά.

«Έχουμε όλο το καλοκαίρι μπροστά μας, να περνάμε καλά, αυτό έχουμε στόχο εμείς. Να περνάμε καλά, να είμαστε πάντα χαρούμενοι», είπε μεταξύ άλλων.