Ελλάδα

Φωτιά στην Πεντέλη: Επί ποδός περισσότεροι από 930 αστυνομικοί στα πύρινα μέτωπα, συνέδραμαν σε 680 απεγκλωβισμούς

Φωτιά στην Πεντέλη: Επί ποδός περισσότεροι από 930 αστυνομικοί στα πύρινα μέτωπα, συνέδραμαν σε 680 απεγκλωβισμούς Φωτογραφία: EUROKINISSI
Περισσότεροι από 930 αστυνομικοί βρίσκονται επί ποδός στα πύρινα μέτωπα της Πεντέλης πραγματοποιώντας 24ωρες περιπολίες.

Ειδικότερα, οι άνδρες και οι γυναίκες της αστυνομίας, συνέβαλαν τα μέγιστα στις ασφαλείς εκκενώσεις των περιοχών της Πεντέλης που βρέθηκαν στο επίκεντρο της πύρινης λαίλαπας. Τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ πραγματοποίησαν περισσότερους από 680 απεγκλωβισμούς κατοίκων που μεταφέρθηκαν σε ασφαλή σημεία καθώς εξ αρχής προτεραιότητα ήταν η προστασία ανθρωπίνων ζωών ενώ με συνεχείς περιπολίες προστάτευσαν τις περιουσίες των πολιτών από πλιάτσικο.

Ταυτόχρονα τόσο στον Υμηττό όσο και στην Πάρνηθα δεκάδες αστυνομικοί πραγματοποιούσαν όλο το προηγούμενο 24ωρο περιπολίες για προληπτικούς λόγους.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ

Επιπλέον, με τη συμβολή της Τροχαίας διασφαλίστηκε η ασφαλής μετακίνηση πολιτών αλλά και πυροσβεστικών και άλλων οχημάτων με στοχευμένες ρυθμίσεις ή διακοπές της κυκλοφορίες όπου αυτό κρινόταν απαραίτητο.