Ελλάδα

Θα λιώσουμε: Έρχεται πολυήμερος καύσωνας- Πού θα σημειωθούν 40άρια

Θα λιώσουμε: Έρχεται πολυήμερος καύσωνας- Πού θα σημειωθούν 40άρια
Υψηλές θερμοκρασίες θα σημειωθούν σε Αθήνα και Λάρισα εν΄΄ω ανελέητη ζέστη αναμένεται και σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα.

Ανυπόφορη ζέστη και άπνοια αναμένεται να βιώσει ολόκληρη η Χώρα τις επόμενες ημέρες. Σύμφωνα με το ΜΕΤΕΟ το καλοκαίρι θα δείξει τα...δόντια του σε πολλά σημεία της χ΄ώρας με τον υδράργυρο να αγγίζει μέχρι και τους 41 βαθμούς στην Αθήνα.

«Καυτός» ο Ιούλιος 

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr η άνοδος της θερμοκρασίας ξεκινάει από σήμερα, Πέμπτη 21/07 ενώ οι υψηλές θερμοκρασίες αναμένεται να διατηρηθούν για μεγάλο διάστημα. Αν και η εκτίμηση της διάρκειας της θερμής περιόδου εμπεριέχει σημαντική αβεβαιότητα, τα έως τώρα διαθέσιμα δεδομένα υποδεικνύουν ότι η θερμή περίοδος αναμένεται να διαρκέσει τουλάχιστον έως το τέλος του μήνα.

{https://www.youtube.com/watch?v=Howzh_aq0ww&t=5s}

Που θα «χτυπήσει» ο καύσωνας 

Θα...λιώσει η Αθήνα καθώς ο υδράργυρος θα κυμανθεί σε υψηλές θερμοκρασίες τις επόμενες ημέρες ενώ την Δευτέρα αναμένεται να αγγίξει τους 41 βαθμούς κελσίου. 

αθηνα2

αθηνα3

Σε υψηλά επίπεδα θα κυμανθεί η θερμοκρασία και στην Λάρισα καθώς την Δευτέρα αναμένονται τα πρ΄ώτα 40άρια.

Λαρισα2

«Ανελέητη» θα είναι η ζέστη και σε άλλες περιοχ΄ές της Ελλάδας. «Πρωταθλήτριες» στη ζέστη μετά την Αθήνα και την Λάρισα θα είναι η Πάτρα και η Θεσσαλονίκη, όπου το θερμόμετρο θα αγγίζει του 39 βαθμούς κελσίου. 

Στην Πάτρα το θερμόμετρο θα φτάσει μέχρι τους 37 βαθμούσ την Παρασκευή.

πατρα1

Ενώ στην Θεσσαλονίκη η θερμοκρασία θα φτάσει 38 βαθμο΄ύς κελσίου. 

θεσσαλομνικη1