Ελλάδα

Σύβοτα: «Μέσα σε ένα λεπτό άλλαξαν όλα, η Τζένη έχασε τη ζωή της», λέει κλαίγοντας ο σύντροφος της 62χρονης (βίντεο)

Σύβοτα: «Μέσα σε ένα λεπτό άλλαξαν όλα, η Τζένη έχασε τη ζωή της», λέει κλαίγοντας ο σύντροφος της 62χρονης (βίντεο)
Θλίψη έχει προκαλέσει η τραγική είδηση πως μια γυναίκα μόλις 62 ετών έχασε τη ζωή της ενώ έκανε αλεξίπτωτο θαλάσσης στα Σύβοτα. Ο σύντροφός της με τρεμάμενη φωνή συγκλονίζει με όσα λέει για την γυναίκα και το πώς χτυπιόταν από τα κύματα.

Σημειώνεται πως σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τη συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της η 62χρονη γυναίκα η οποία έκανε αλεξίπτωτο θαλάσσης στα Σύβοτα και σκοτώθηκε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Νωρίτερα ο γιος της ξέσπασε, λέγονταε πώς «έπρεπε να βγάλουν απαγορευτικό», ενώ αναζητά τις ευθύνες.

Συγκλονίζει ο σύντροφό της 62χρονης δασκάλας, ο οποίος ξεσπά σε κλάματα όσο μιλάει

«Είδα να έρχεται το σύννεφο, η αντάρα, ερχότανε, και του λέω του υπεύθυνου: Έρχεται, να γυρίσουμε πίσω, λέει ο σύντροφός της.

«Μέσα σε ένα λεπτό έχασε η Τζένη τη ζωή της πολύ τραγικά»

«Μου λέει "μη φοβάσαι" μου λέει "δεν είναι τίποτα", και σε ένα λεπτό μέσα αναποδογύρισαν τα πάντα στη ζωή μας και πρώτα από όλα έχασε η Τζένη τη ζωή της πολύ τραγικά γιατί προσπάθησε να την κατεβάσει ο άνθρωπος, την κατέβασε μέχρι περίπου 2 μέτρα, κοντά στη θάλασσα για να την τραβήξει, αλλά έσπασε το σκοινί δεν ξέρω, λύθηκε δε μπόρεσα να καταλάβω και την πήρε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, την πήρε την πήγε προς Ιταλία μεριά.

Αυτό ήταν. Δε μπορώ να σας πω άλλα γιατί δε μπορώ να την θυμάμαι αυτή την εικόνα.

Ήταν υπόθεση 14,15 δευτερολέπτων για να τελειώσει. Παιδεύτηκε πάρα πολύ από τα χτυπήματα πάνω στα κύματα με την ταχύτητα που έφευγε».