Ελλάδα

Δολοφονία στην Κέρκυρα: Ομολόγησε η σύζυγος του 68χρονου - «Πήγε να με βιάσει και τον σκότωσα»

Δολοφονία στην Κέρκυρα: Ομολόγησε η σύζυγος του 68χρονου - «Πήγε να με βιάσει και τον σκότωσα»
Ήταν ένα από τα σενάρια που εξετάζονταν από την αρχή. Υπήρχαν καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία και από τον άνδρα και από τη γυναίκα.

Ομολόγησε η 49χρονη σύζυγος του θύματος, ρωσικής καταγωγής, στην Κέρκυρα ότι μαχαίρωσε τον 68χρονο σύζυγο της. «Πήγε να με βιάσει και τον σκότωσα» υποστήριξε στους αστυνομικούς.

Στο σημείο του άγριου εγκλήματος μετέβη ο ιατροδικαστής.

{https://www.youtube.com/watch?v=sbPYZ2GEn7k}

Ένα από τα σενάρια που εξετάζονταν από την αρχή, σύμφωνα με το corfutvnews.gr, ήταν η εμπλοκή της συζύγου του θύματος και αυτό γιατί το ζευγάρι είχε κατά καιρούς απασχολήσει τις αρχές για θέματα ενδοοικογενειακής βίας. Άλλωστε, ήταν ένα σενάριο που ενισχύθηκε και από τα ευρήματα των αστυνομικών ενώ στη συνέχεια η 49χρονη ομολόγησε.

kerkira__9157e.jpeg

Κατά την αυτοψία, στον περιβάλλοντα χώρο του σπιτιού, οι αστυνομικοί εντόπισαν μέσα σε κάδο απορριμμάτων μία σακούλα η οποία περιείχε ρούχα της 11χρονης κόρης του ζευγαριού γεμάτα αίματα καθώς και ένα μαχαίρι.

Έτσι, τα ερωτήματα που έχουν ανακύψει είναι δύο. Το πρώτο είναι πώς γέμισαν τα ρούχα του παιδιού με αίματα και το δεύτερο είναι αν το μαχαίρι που εντοπίστηκε είναι το μαχαίρι του εγκλήματος.

{https://www.youtube.com/watch?v=43pNSwQglCE}

Η τραγωδία αποκαλύφθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου όταν, περίπου στις 3.30 η κόρη του κάλεσε τις Αρχές, αναφέροντας ότι ο πατέρας της είναι σοβαρά τραυματισμένος, έχοντας χάσει τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, αναφέρουν πως το μικρό κοριτσάκι, παιδί του ζευγαριού, τηλεφώνησε σε κατάσταση σοκ στο 100.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί όπου βρήκαν τον άνδρα πεσμένο στο πάτωμα της κρεβατοκάμαρας, σε ύπτια θέση, γυμνό με τραύμα κάτω από την αριστερή κλείδα.

Στον χώρο εκτός από την κόρη του, βρισκόταν και η σύζυγος του 68χρονου, ενώ, όπως προέκυψε από την έρευνα το ζευγάρι, έχει απασχολήσει τις Αρχές τα τελευταία δύο χρόνια για θέματα ενδοοικογενειακής βίας.

Συγκεκριμένα, πληροφορίες αναφέρουν ότι τα τελευταία xρόνια υπήρξαν αρκετές καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία και από τον άνδρα και από τη γυναίκα, ενώ στο παρελθόν, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η αστυνομία είχε προχωρήσει σε συλλήψεις τόσο μετά απο καταγγελία του άνδρα όσο και της γυναίκας.

Τα περαστικά ήταν τρία. Το πρωτο το 2022 όταν ο άνδρας έκανε μήνυση στην σύζυγο για ενδοοικογενειακή βία, και τα άλλα δυο το 2024 τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο με μηνύσεις και των δύο.