Ελλάδα

Ξεκινάει το EKO Ράλλυ Ακρόπολις: Πού θα δείτε την ΕΚΟ Super Special Stage του ΟΑΚΑ

Ξεκινάει το EKO Ράλλυ Ακρόπολις: Πού θα δείτε την ΕΚΟ Super Special Stage του ΟΑΚΑ Φωτογραφία: EUROKINISSI
Αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για την έναρξη της ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολης στο ΟΑΚΑ.

Λίγες ώρες απομένουν πριν τα βλέμματα των φίλων του παγκόσμιου μηχανοκίνητου αθλητισμού στραφούν στη χώρα μας, για τη διεξαγωγή του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολης 2022, που ξεκινά με μια φαντασμαγορική βραδιά στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Η ΕΚΟ Super Special Stage του ΟΑΚΑ θα προσφέρει μοναδικές εικόνες που θα ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο δίνοντας την ευκαιρία και σε όσους δεν είχαν τη δυνατότητα να βρίσκονται τις κερκίδες, να απολαύσουν το μοναδικό θέαμα που θα προσφέρουν οι κορυφαίοι οδηγοί ράλλυ του κόσμου, μέσω τηλεόρασης αλλά και ραδιοφώνου.

Απευθείας εικόνα από την Ελλάδα 

Από τις 19:30 η Ελλάδα θα «μεταδώσει» αυτή την εικόνα σε 150 χώρες στον κόσμο, με περίπου 50 εκατομμύρια τηλεθεατές να απολαμβάνουν από τους τηλεοπτικούς τους δέκτες το πέρασμα (ανά ζευγάρια) 70 αγωνιστικών αυτοκινήτων από την  ειδική διαδρομή συνολικού μήκους 1,95 χλμ.

Που θα δεις το ΕΚΟ Ραλλυ Ακρόπολις 

Η εναρκτήρια «μάχη» θα προβληθεί σε LIVE μετάδοση και για το ελληνικό κοινό, με παράλληλη κάλυψη από την ΕΡΤ , καθώς και από το κανάλι της COSMOTE TV , που όπως και πέρυσι είναι αφιερωμένο στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολης. .

Ταυτόχρονα, θα υπάρχει και ραδιοφωνική κάλυψη από το επίσημο ραδιόφωνο του αγώνα, Lamia FM-1 στους 96.2 , που θα εκπέμπει από το Service Park της Λαμίας με τους Νίκο Τσάδαρη και Γιάννη Σταυρόπουλο.