Ελλάδα

Βιασμός 12χρονης στα Σεπόλια: Έρχονται νέες συλλήψεις, ποιος είναι ο «Μιχάλης» που έκλεινε τα ραντεβού

eurokinissi eurokinissi
Χειροπέδες και σε δεύτερο άτομο που φέρεται να εμπλέκεται στο βιασμό της 12χρονης στα Σεπόλια. Ποιος είναι ο «Μιχάλης» που έκλεινε τα ραντεβού

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη σοκαριστική υπόθεση βιασμού και μαστροπείας στον Κολωνό.

Εκτός από τον Ηλία Μίχο, ένας ακόμα άνδρας με το όνομα «Μιχάλης» φέρεται να έκλεινε ραντεβού στη 12χρονη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υπάρχει ακόμη ένας άνδρας, εκτός από τον 53χρονο Ηλία Μίχο, για τον οποίο η 12χρονη μιλούσε για πολλή ώρα στην παιδοψυχολόγο στην κατάθεσή της.

Σύνφωνα με τη 12χρονη, ο «Μιχάλης» είναι κάτω των 30 ετών, περίπου 25 ετών, και είναι κάτοικος Γλυφάδας.

Φέρεται σύμφωνα με το Star, να έκλεινε ραντεβού στο παιδί μέσω του instagram, εκτός, δηλαδή, από το viber όπου κι εκεί κλείνονταν ραντεβού. Η πρώτη επαφή με το παιδί φέρεται να έγινε τον Απρίλιο, περίπου την ίδια περίοδο που ξεκίνησε και ο εφιάλτης με τον Ηλία Μίχο.

Ο «Μιχάλης» φέρεται να της έστειλε την πρώτη φορά ένα μήνυμα «τι κάνεις» στο messenger και μετά από παρότρυνση του Μίχου, η μικρή του απάντησε. Στη συνέχεια συμφώνησαν να συνεχίσουν την επικοινωνία τους στο instagram.

Από το σημείο αυτό και μετά, τις συνομιλίες της μικρής ανέλαβε ο Ηλίας Μίχος.

Ο «Μιχάλης» νόμιζε κατά τα φαινόμενα πως μιλά με μια 16χρονη κοπέλα, όμως στην πραγματικότητα επικοινωνούσε με τον Μίχο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο «Μιχάλης» έστελνε μηνύματα στη μικρή στην εφαρμογή instagram ότι θέλει να συναντήσει κάποιους φίλους του και στη συνέχεια κλείνονταν τα ραντεβού, πάντα στα Σεπόλια και μέσα σε αυτοκίνητα με «αντίτιμο» 50 ευρώ.

Η 12χρονη συμπλήρωσε στην κατάθεσή της πως ποτέ δε γνώρισε τον «Μιχάλη» από κοντά και πως όλα τα χρήματα τα έπαιρνε ο Μίχος. Επίσης, πως Μίχος και «Μιχάλης» δε γνωρίζονταν μεταξύ τους.

Οι Αρχές εξετάζουν, ωστόσο και το σενάριο ο «Μιχάλης» να μην είναι υπαρκτό πρόσωπο, αλλά να είναι κάποιο ψεύτικο προφίλ που δημιούργησε ο Ηλίας Μίχος.

Νέα σύλληψη: 36χρονος στα χέρια των Αρχών

H Αστυνομία πέρασε χειροπέδες σε ένα ακόμη άτομο, έναν 36χρονο που φέρεται να εμπλέκεται στην ίδια υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατηγορείται ότι βίασε -μετά από ραντεβού- το ανήλικο παιδί.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 36χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, απογευματινές ώρες της 15-10-2022, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, 36χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής.

Ο 36χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Αναμένονται κι άλλα εντάλματα

Θέμα χρόνου θεωρείται να εκδοθούν και νέα εντάλματα σύλληψης για την υπόθεση με τη 12χρονη που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από τον 36χρονο που συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου (15/10), θα υπάρξουν ακόμη δύο ή τρία άτομα που θα συλληφθούν για την ίδια υπόθεση. Λέγεται ότι πρόκειται για πρόσωπα υπεράνω υποψίας, άνθρωποι της διπλανής πόρτας, περίπου με το ίδιο «προφίλ» των ανδρών που έχουν ήδη συλληφθεί: τον 53χρονο, τον 42χρονο αλλά και τον 33χρονο που ταυτοποίησε και έπιασε η ΕΛΑΣ.

Ορισμένα από τα ονόματα αυτών των ατόμων που αναμένεται να περάσουν την πόρτα του ανακριτή τις επόμενες ημέρες -ανάμεσά τους και ένα άτομο που «εμφανίζεται» με το όνομα «Μιχάλης»- περιέχονται ήδη στη δικογραφία.

Οι Αρχές έχουν δείξει ονόματα και φωτογραφίες τους στην 12χρονη.

Να σημειωθεί ότι ο 33χρονος αρνείται κατηγορηματικά ότι έχει κακοποιήσει σεξουαλικά το κορίτσι. Φέρεται να παραδέχτηκε ότι την έχει συναντήσει τρεις φορές στα Σεπόλια, ωστόσο δεν είχε σεξουαλικές επαφές μαζί της.

Ο άνδρας δήλωσε πως η 12χρονη ήταν εκείνη που τον είχε προσεγγίσει μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής και του έστελνε επίμονα μηνύματα για να συναντηθούν, ενώ συμπλήρωσε πως του είχε αποκρύψει την πραγματική της ηλικία.

«Μου είπε ότι ήταν 17 χρονών και την πίστεψα. Αν ήξερα ότι ήταν 12 ετών δε θα την πλησίαζα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πρόκειται για έναν άνδρα 33 ετών, κάτοικο δυτικών προαστίων, ανύπαντρο και χωρίς παιδιά, ο οποίος εργαζόταν ως υπάλληλος σε μαγαζί εστίασης, και μέχρι πριν τη σύλληψή του δεν είχε απασχολήσει τις Αρχές, σύμφωνα με το Mega.