Ελλάδα

Βιασμός 12χρονης: «Μαμά δεν έχω κάνει τίποτα», ισχυρίζεται ο 36χρονος συλληφθέντας

Βιασμός 12χρονης: «Μαμά δεν έχω κάνει τίποτα», ισχυρίζεται ο 36χρονος συλληφθέντας
Σοκαρισμένη είναι η μητέρα του 36χρονου διοικητικού υπάλληλου του νοσοκομείου «Μεταξά», ο οποίος τέθηκε σε διαθεσιμότητα, μετά τη σύλληψή του για τον βιασμό της 12χρονης.

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 36χρονος ο οποίος συνελήφθη το βράδυ του Σάββατο για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό και κατηγορείται ότι προεβη σε γενετήσια πράξη.

Ο συλληφθείς - ο οποίος φέρεται να είναι «πελάτης» του Μίχου - πήρε προθεσμία από την ανακρίτρια για να απολογηθεί σήμερα Δευτέρα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας ο 36χρονος Έλληνας, συνελήφθη στον Πειραιά με την κατηγορία «ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και προχώρησε σε γενετήσια πράξη έναντι αμοιβής.

Ο 36χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής».

Τον 36χρονο αναγνώρισε η 12χρονη την περασμένη Τετάρτη μέσα από φωτογραφίες που της έδειξαν στην Υποδιεύθυνση Ανηλίκων, όταν έδωσε συμπληρωματική κατάθεση.

Ο 36χρονος είναι ο τρίτος άνδρας που του αποδίδεται η κατηγορία της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής.

Οι άλλοι δύο, είναι ο ήδη προσωρινά κρατούμενος Γιάννης Σοφιανίδης και ο 33χρονος άνδρας που συνελήφθη προχθές το βράδυ επίσης ως "πελάτης" του Μίχου.

Ο 36χρονος συλληφθείς πήρε κλαίγοντας τη μητέρα του και είπε «μαμά δεν έχω κάνει τίποτα»

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το παιδί μου εμπλέκεται σε αυτή την υπόθεση. Πραγματικά δεν το πιστεύω! Είμαστε όλοι πολύ σοκαρισμένοι» είπε αρχικά η μητέρα του 36χρονου. Σύμφωνα με την ίδια ο γιος της αντιμετωπίζει «σοβαρά προβλήματα υγείας».

Αποκάλυψε, δε, ότι, ο γιος της την κάλεσε στο τηλέφωνο «και έκλαιγε, μου είπε "μαμά δεν έχω κάνει τίποτα"».

Στην ερώτηση αν το τελευταίο διάστημα είχε μιλήσει με το παιδί της για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης, η μητέρα του απάντησε ότι μένουν σε διαφορετικά σπίτια με τον γιο της και δεν είχαν κάνει κάποια σχετική συζήτηση.

Η μητέρα του 36χρονου τόνισε, τέλος, ότι ο γιος της δεν γνώριζε τον προφυλακισμένο για την ίδια υπόθεση, Ηλία Μίχο, με τον οποίο, όπως είπε, δεν έμεναν καν στην ίδια περιοχή.