Ελλάδα

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση των παιδοβιαστών: «Ανοίγει» η έρευνα για τον Μίχο, έτοιμος να «παραδοθεί» δηλώνει 43χρονος πατέρας (βίντεο)

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση των παιδοβιαστών: «Ανοίγει» η έρευνα για τον Μίχο, έτοιμος να «παραδοθεί» δηλώνει 43χρονος πατέρας (βίντεο)
Προφυλακιστέοι κρίθηκαν την Τετάρτη δύο από τους τρεις συλληφθέντες του περασμένου Σαββατοκύριακου που κατηγορούνται πως βίασαν την 12χρονη επί πληρωμή.

Οι ισχυρισμοί δύο εκ των τριών φερόμενων ως παιδοβιαστών - και συγκεκριμένα του 33χρονου ιδιωτικού υπαλλήλου και του 34χρονου επιχειρηματία - δεν έπεισαν την Τετάρτη ανακρίτρια και εισαγγελέα, οι οποίοι αποφάσισαν την προφυλάκισή τους για την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης του 12χρονου κοριτσιού στα Σεπόλια.

Διχογνωμία, ωστόσο, υπήρξε για τον 36χρονο διοικητικό υπάλληλο του νοσοκομείου Μεταξά, ο οποίος τέθηκε σε κατ’ οίκον περιορισμό έως ότου ληφθεί η οριστική απόφαση από το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο.

Σημειώνεται πως και οι τρεις επικαλέστηκαν προβλήματα υγείας, ενώ κανείς δεν έχει παραδεχτεί πως συνευρέθη σεξουαλικά με την ανήλικη - πολλώ δεν μάλλον δεν έχει ομολογήσει τον βιασμό της.

Το στοιχείο που δίνει νέα κατεύθυνση στις έρευνες για τον Μίχο

Αίσθηση, ωστόσο, έχει προκαλέσει η κατάθεση του 36χρονου, ο οποίος είπε ότι την χρονική περίοδο που του αποδίδεται η κατηγορία, στις 7 Ιουλίου, δεν είχε καμία συνάντηση με ανήλικη.

Αντίθετα, συναντήθηκε με ανήλικη - την οποία δεν είναι σε θέση να προσδιορίσει - νωρίτερα το ίδιο έτος, τον Μάρτιο.

Όπως είπε, στη διάρκεια της συνάντησης κατάλαβε ότι ήταν ανήλικη και δεν προχώρησε σε επαφή μαζί της.

Αυτό που διερευνάται, λοιπόν, στην περίπτωση που αποδειχθεί πως πρόκειται για την 12χρονη, είναι το αν η δράση του προφυλακισμένου 53χρονου είχε ξεκινήσει πιο νωρίς από ό,τι αναφέρεται στο κατηγορητήριο.

Πατέρας παιδιού στην εφηβεία ετοιμάζεται να παρουσιαστεί στις Αρχές

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες του Star, ένας 43χρονος πατέρας ενός παιδιού στην εφηβεία ετοιμάζεται να παραδοθεί στην Αστυνομία τις επόμενες ώρες.

«Συναντήθηκα μία φορά με τη 12χρονη, δεν είχα σεξουαλική επαφή μαζί της», φέρεται να υποστηρίζει ο 43χρονος.

Από την πλευρά του ο Όθωνας Παπαδόπουλος αποκάλυψε πως «υπάρχει πραγματικά μεγάλος αριθμός ανθρώπων, οι οποίοι εμπλέκονται».

Εχω επικοινωνία με ανθρώπους που βρίσκονται μέσα στη λίστα. Ολοι έχουν τη δική τους περίπτωση να διηγηθούν. Το πιο πιθανό είναι ότι θα σπεύσουμε να δώσουμε και να προσφέρουμε τη συνεργασία μας στις Αρχές, προτού να μας ζητηθεί κάτι τέτοιο. Σταθερή θέση όλων είναι ότι δεν γνώριζαν ότι το πρόσωπο αυτό είναι τόσο νεαρής ηλικίας, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σημείωσε, μάλιστα, πως υφίσταται πελάτης του που εμπλέκεται μέχρι ένα βαθμό με τη υπόθεση της 12χρονης - χωρίς να δώσει περαιτέρω στοιχεία για την ταυτότητά του.

Ο δικηγόρος εξήγησε, ωστόσο, ότι ο εντολέας του δεν έχει φθάσει στην τέλεση της κακουργηματικής πράξης, δηλαδή του παιδοβιασμού.

Η πρόταση και η σύσταση του Όθωνα Παπαδόπουλου προς τον πελάτη του ήταν ναεμφανιστεί ο ίδιος αυτοβούλως στην Υπηρεσία που διενεργεί την εν λόγω έρευνα και υπάρχει μάλιστα η πιθανότητα αυτό να συμβεί μέσα στις επόμενες ώρες. Το περιστατικό της συνομιλίας μεταξύ του πελάτη του Όθωνα Παπαδόπουλου με την 12χρονη έλαβε χώρα το καλοκαίρι.

Πειθαρχικός έλεγχος για αστυνομικό της ΓΑΔΑ

Στο μεταξύ, αίσθηση προκαλεί η πληροφορία ότι μεταξύ των ανδρών που συνομιλούσαν με το προφίλ της 12χρονης, φέρεται να είναι και ένας αστυνομικός, που υπηρετεί στη ΓΑΔΑ.

Ο26χρονος αστυνομικός τέθηκε την Τετάρτη σε πειθαρχικό έλεγχο, με εντολή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου.

Ο ίδιος φέρεται να αντάλλασσε μηνύματα με το 12χρονο κορίτσι μέσω διαδικτυακή εφαρμογής, ενώ μέχρι στιγμής δεν φέρεται να είχε συναντήσει διά ζώσης το παιδί.