Ελλάδα

Βιασμός 12χρονης στα Σεπόλια: Ο λόγος που δεν προφυλακίστηκε ο 36χρονος κατηγορούμενος μετά την απολογία του (βίντεο)

Βιασμός 12χρονης στα Σεπόλια: Ο λόγος που δεν προφυλακίστηκε ο 36χρονος κατηγορούμενος μετά την απολογία του (βίντεο)
Μπορεί οι δύο από τους τρεις συλληφθέντες (το προηγούμενο Σαββατοκύριακο) για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια να προφυλακίστηκαν, δεν ισχύει όμως το ίδιο και για τον 36χρονο πρώην διοικητικός υπάλληλος του Μεταξά που απολογήθηκε την ίδια ημέρα με τον 33χρονο και τον 34χρονο που κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι.

Ο 36χρονος διοικητικός υπάλληλος δεν οδηγήθηκε στη φυλακή καθώς παρουσίασε διάλογο μεταξύ του ιδίου και του προφίλ που χειριζόταν ο Ηλίας Μίχος και έστελνε φωτογραφίες της 12χρονης, όπως αναφέρει το STAR.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε, αποδεικνύεται ότι υπήρξε επικοινωνία και στον 36χρονο εστάλη φωτογραφία του 12χρονου και τότε ο 36χρονος ρώτησε την ηλικία για να απαντήσει ο Μίχος πως θα κλείσει τα 17 και θα μπει στα 18.

Ο 36χρονος, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, φέρεται να της απάντησε «είσαι μικρούλα, άντε γεια». Ο διάλογος αυτός φαίνεται ότι έπαιξε κομβικό ρόλο στο να μη καταλήξει ο 36χρονος στη φυλακή μετά την απολογία του.

Η ανακρίτρια ζήτησε ο κατηγορούμενος να μην προφυλακιστεί και ο εισαγγελέας διαφώνησε, ενώ η απόφαση για το αν θα οδηγηθεί στις φυλακές θα παρθεί εντός των επόμενων ημερών από το Δικαστικό Συμβούλιο.

Ο 36χρονος αρνείται ότι βίασε την 12χρονη και υποστηρίζει πως δεν έχει δώσει χρήματα στο παιδί. Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τον Alpha, ο 36χρονος φέρεται να είχε εντοπίσει το προφίλ 10χρονου κοριτσιού και του είχε στείλει μήνυμα.

«Καλησπέρα, είσαι πανέμορφη! Πώς μπορεί κανείς να σε γνωρίσει;» ήταν το μήνυμα που έστειλε ο 36χρονος στο 10χρονο παιδί.

Το ερώτημα που  προκύπτει είναι τι είδους γνωριμία θα μπορούσε να κάνει ένας άνδρας 35 ετών με ένα παιδί πέμπτης Δημοτικού, όπως ήταν το παιδί στις 22 Φεβρουαρίου του 2022, όταν και εστάλη το μήνυμα στα social media.

Δεν έχει γίνει γνωστό εάν υπήρξε κάποια επικοινωνία με το παιδί, όμως φαίνεται ότι ο 36χρονος συνέχισε να ψάχνει για παιδιά στο διαδίκτυο όπως αποδείχτηκε από την επικοινωνία με την 12χρονη μέσα στο καλοκαίρι που πέρασε.