Ελλάδα

Βαρυμπόμπη: Στην εντατική και σε κρίσιμη κατάσταση ο 60χρονος επιχειρηματίας -Είχε χρόνια σχέση με γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια

Βαρυμπόμπη: Στην εντατική και σε κρίσιμη κατάσταση ο 60χρονος επιχειρηματίας -Είχε χρόνια σχέση με γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια
Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει πολύ γνωστός επιχειρηματίας που δέχτηκε 15 μαχαιριές έξω από καντίνα τα ξημερώματα στην περιοχή της Βαρυμπόμπης.

Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική και τραυματίστηκε στο πόδι, στο χέρι και στην κοιλιακή χώρα καθώς δέχτηκε 15 μαχαιριές από δύο νέους άντρες ηλικίας 20 και 25 ετών.

Ο επιχειρηματίας είναι 60 ετών, και δραστηριοποιείται στον τομέα του real estate και είχε για πολλά χρόνια σχέση με γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια τηλεπαιχνιδιού.

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν στις 4:30 τα ξημερώματα μπροστά σε ένα κατάστημα εστίασης της Βαρυμπόμπης, ο 60χρονος επιχειρηματίας μαζί με δύο γνωστούς του βρέθηκε στην συγκεκριμένη καντίνα.

Τότε μπήκαν δύο νεαροί, 20 και 25 ετών κι οι πέντε μάλωσαν λεκτικά αλλά και σωματικά για την ουρά στην καντίνα, όταν ξαφνικά ο 25χρονος έβγαλε ένα μαχαίρι και μαχαίρωσε 15 φορές τον άτυχο άντρα.

Αμέσως και οι δύο νέοι τράπηκαν σε φυγή.

Μετά από λίγο η ασφάλεια Κηφισιάς συνέλαβε τον 20χρονο, ο οποίος δεν έχει πει τίποτα στους αστυνομικούς, ωστόσο ο 25χρονος που μαχαίρωσε με τόσο μένος τον επιχειρηματία ακόμα καταζητείται από τις αρχές και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ο γνωστός επιχειρηματίας βρίσκεται στην εντατική και ήδη έχει υποβληθεί σε ένα χειρουργείο και πρόκειται να υποβληθεί και σε δεύτερο τις επόμενες ώρες.

Την έρευνα για την υπόθεση διενεργεί η Ασφάλεια Κηφισιάς με την αστυνομία να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 25χρονου, ο οποίος έχει απασχολήσει το παρελθόν τις αρχές για ναρκωτικά και όπλα.