Ελλάδα

Ποινική δίωξη για θανατηφόρα σωματική βλάβη στον 48χρονο πυγμάχο: Nέα τροπή στις έρευνες για το έγκλημα στην Καλλιθέα

Ποινική δίωξη για θανατηφόρα σωματική βλάβη στον 48χρονο πυγμάχο: Nέα τροπή στις έρευνες για το έγκλημα στην Καλλιθέα
Ποινική δίωξη για θανατηφόρα σωματική βλάβη ασκήθηκε από την εισαγγελία πρωτοδικών Αθηνών στον 48χρονο πυγμάχο ο οποίος χτύπησε μέχρι θανάτου τον ηλικιωμένο ερασιτέχνη ψαρά στην Μαρίνα της Καλλιθέας, το πρωί της Παρασκευής (29/10).

Νέα τροπή έχουν λάβει οι έρευνες για την δολοφονία του 76χρονου από 48χρονο πρώην πυγμάχο στην Καλιθέα, καθώς πλέον θεωρείται πιθανόν θύτης και θύμα να είχαν τσακωθεί και κατά το παρελθόν, πιθανότατα στην Μαρίνα της Καλλιθέας.

Παράλληλα, η Εισαγγελία Πρωτοδικών προχώρησε στην άσκηση ποινικής δίωξης στον ομογενή από το Καζακστάν για θανατηφόρα σωματική βλάβη - κι όχι απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Το χρονικό του φονικού καβγά

Υπενθυμίζεται πως ο 48χρονος πυγμάχο γρονθοκόπησε 76χρονο ψαρά στην Μαρίνα της Καλλιθέας το πρωί της Παρασκευής (28/10) με αποτέλεσμα ο ηλικιωμένος να καταλήξει λίγη ώρα αργότερα από ισχαιμικό επεισόδιο.

Ο δράστης έφυγε από το σημείο σαν να μην συνέβη τίποτα και εντοπίστηκε λίγο αργότερα από τις Αρχές σε ένα καφενείο, όπου και συνελήφθη.

Ολα ξεκίνησαν όταν ο 76χρονος ερασιτέχνης ψαράς ήρθε σε διαπληκτισμό με τον 48χρονο ομογενή από το Καζακστάν, επειδή ψάρευε στη θάλασσα που κολυμπούσε ο πρώην πυγμάχος.

Ο άνδρας εκνευρισμένος βγήκε από το νερό, ζήτησε τον λόγο από τον ψαρά και τον γρονθοκόπησε.

Στη συνέχεια απομακρύνθηκε από το σημείο χωρίς να ενδιαφερθεί για την τύχη του ηλικιωμένου που είχε πέσει αναίσθητος.