Ελλάδα

«Καλό ταξίδι Άννα»: Oι συνάδελφοι αποχαιρετούν την 29χρονη ειδικευόμενη γιατρό

«Καλό ταξίδι Άννα»: Oι συνάδελφοι αποχαιρετούν την 29χρονη ειδικευόμενη γιατρό
Συγκλονισμένη νωρίτερα η Ματίνα Παγώνη, πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας – Πειραιά (ΕΙΝΑΠ), μίλησε για την 29χρονη ειδικευόμενη γιατρό στο τμήμα της Α' Παθολογικής, που έχασε αιφνίδια τη ζωή της.

Η 29χρονη Άννα Τζ., ειδικευόμενη γιατρός, είναι το θύμα του φοβερού τροχαίου που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στην περιφερειακή Υμηττού.

Τα συλλυπητήριά τους προς την οικογένεια της άτυχης που εργαζόταν στην Α’ Παθολογική κλινική στο Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», εκφράζουν με ανακοίνωσή τους, οι νοσοκομειακοί γιατροί της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΓΝΕ).

«H ΟΕΝΓΕ εκφράζει τα ειλικρινά της συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους κοντινούς ανθρώπους και τους συναδέλφους, για τον απροσδόκητο χαμό σε τροχαίο δυστύχημα της συναδέλφισσάς μας ειδικευόμενης γιατρού Α. Τζ. 29 ετών. Καλό ταξίδι Άννα», τονίζει σε συλλυπητήρια ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία των γιατρών.

Συγκλονισμένη για τον χαμό της νεαρής γιατρού είναι και η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ και πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου, Ματίνα Παγώνη, η οποία ανέφερε πως η άτυχη κοπέλα εργαζόταν στο τμήματα της:

Τι να πω τώρα; Έχουμε σοκαριστεί όλοι. Χάθηκε ένας νέος άνθρωπος, που δεν είχε τίποτα, ήταν απόλυτα υγιής. Είναι πολύ βαρύ το κλίμα. Σκέφτομαι τους γονείς της. Κρίμα, κρίμα που χάθηκε μια νέα γιατρός με τόσα όνειρα!…Δεν έχω λόγια….