Ελλάδα

Άγρια συμπλοκή στη Φιλοθέη: Χούλιγκαν έστησαν ενέδρα σε ΙΧ και ρώτησαν «τι ομάδα είστε»

Άγρια συμπλοκή στη Φιλοθέη: Χούλιγκαν έστησαν ενέδρα σε ΙΧ και ρώτησαν «τι ομάδα είστε»
Οπαδικό επεισόδιο με τραυματισμούς τα ξημερώματα στη Φιλοθέη.

Άγρια συμπλοκή με τρεις τραυματισμούς και συλλήψεις σημειώθηκε στις 2:15 της Παρασκευής στη Φιλοθέη και συγκεκριμένα στην οδό διαδόχου Παύλου, δύο αυτοκίνητα με περίπου 10 άτομα φαίνεται ότι είχαν στήσει ενέδρα σε ένα άλλο με 4-5 επιβαίνοντες.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, οι δράστες, αφού περικύκλωσαν το αυτοκίνητο, ρώτησαν τους επιβαίνοντες τι ομάδα είναι. Στη συνέχεια άρχισαν να προκαλούν ζημιές στο αυτοκίνητο, κατέβασαν τους επιβαίνοντες και άρχισαν να τους χτυπούν. Προκειμένου να γλιτώσει τον ξυλοδαρμό, ένας από τους έκανε άλμα από ένα τοιχίο ύψους δύο μέτρων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να εγκλωβιστεί.

Κάτοικοι της περιοχής κάλεσαν την ΕΛΑΣ, ενώ οι δράστες έγιναν «καπνός». Στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική για να απεγκλωβίσει τον νεαρό που είχε πηδήξει από το τοιχίο.

Τελικά, μετά από μία ώρα, εντοπίστηκε ύποπτο όχημα στη λεωφόρο Κηφισίας, με τους αστυνομικούς να διαπιστώνουν ότι οι επιβαίνοντες είχαν σχέση με το περιστατικό και είχαν παρελθόν με περιστατικά οπαδικής βίας. Έτσι, τους μετέφεραν στο τμήμα αθλητικής βίας.

Τρία άτομα τραυματίστηκαν από το οπαδικό επεισόδιο και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.

NETWORK