Ελλάδα

Νίκαια - Απόπειρα βιασμού: Βίντεο ντοκουμέντο από τις σπαρακτικές εκκλήσεις 20χρονης για βοήθεια

Νίκαια - Απόπειρα βιασμού: Βίντεο ντοκουμέντο από τις σπαρακτικές εκκλήσεις 20χρονης για βοήθεια Φωτογραφία: ΑΡΧΕΙΟΥ - INTIME
Βίντεο ντοκουμέντο, που δείχνει τις σπαρακτικές εκκλήσεις της κοπέλας για βοήθεια μετά την απόπειρα βιασμού εις βάρος της, κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας στη Νίκαια.

Όπως λέει κάτοικος, μιλώντας για το σοκαριστικό περιστατικό που έγινε στην οδό Μυστρά στη Νίκαια, η κοπέλα φώναζε με όλη της τη δύναμη: «Ανοίξτε μου, βοήθεια...θα με σκοτώσει. Προσπάθησε να με βιάσει, θα ξαναέρθει να με σκοτώσει…».

«Της άνοιξα, την έβαλα εδώ στον προθάλαμο, της έβαλα πάγο στο κεφάλι και χαρτιά για τα αίματα, γιατί την είχε χτυπήσει πάρα πολύ άσχημα… Της έκανε κεφαλοκλείδωμα, την έσπρωξε στο έδαφος και την χτυπούσε χωρίς έλεος», περιγράφει ο άνδρας που την βρήκε.

Η 20χρονη κοπέλα είχε δεχθεί τις γροθιές του επίδοξου βιαστή της και καλούσε απεγνωσμένα σε βοήθεια. Κάτοικος της περιοχής που άκουσε τις φωνές της, πολύ γρήγορα κάλεσε από το κινητό τηλέφωνό του την Αστυνομία και κατέβηκε στο ισόγειο.

Η 20χρονη μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα, κυρίως στο μάτι.

Τις σπαρακτικές εκκλήσεις της 20χρονης κοπέλας για βοήθεια, μετά από την απόπειρα βιασμού σε βάρος της στη Νίκαια, κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας. Το θύμα νοσηλεύεται, καθώς ο 28χρονος που προφυλακίστηκε, της κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι.

Βάσει της περιγραφής του θύματος, οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο εντόπισαν τον 28χρονο και του πέρασαν χειροπέδες. Ύστερα από την απολογία του αποφασίστηκε η προφυλάκισή του, αλλά στελέχη της Ασφάλειας συνεχίζουν την έρευνα για να διαπιστώσουν εάν ευθύνεται και για άλλες επιθέσεις σε γυναίκες.