Ελλάδα

Κάσος: 28χρονος αποπειράθηκε να βιάσει 13χρονη, ενώ κοιμόταν σπίτι της

Κάσος: 28χρονος αποπειράθηκε να βιάσει 13χρονη, ενώ κοιμόταν σπίτι της Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Ο 28χρονος φέρεται να ομολόγησε την απόπειρα βιασμού, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Τη φρίκη μέσα στο σπίτι της έζησε μία 13χρονη στην Κάσο, όταν ένας 28χρονος αποπειράθηκε να τη βιάσει, την ώρα που η ανήλικη κοιμόταν.

Στις 28 Ιουνίου, περίπου στις 03:10, ο κατηγορούμενος μπήκε στο σπίτι της οικογένειας της 13χρονης, με σκοπό την κλοπή. Όταν είδε το κορίτσι να κοιμάται, αποπειράθηκε να το βιάσει, σύμφωνα με τη Δημοκρατική.

Η ανήλικη ξύπνησε και άρχισε να ουρλιάζει. Τότε ο 28χρονος της έκλεισε το στόμα και της είπε: «Μην μιλάς, ηρέμησε. Ησυχία, μην μας ακούσει κανείς», σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Από τις φωνές του παιδιού κατέβηκε ο παππούς του κοριτσιού, από τον πάνω όροφο και ο 28χρονος τράπηκε σε φυγή, ενώ στη συνέχεια διέρρηξε κατάστημα.

Λίγες ώρες αργότερα, στις 17:30, αστυνομικοί του ΑΤ Κάσου συνέλαβαν τον 28χρονο, ο οποίος σύμφωνα με τη Δημοκρατική ομολόγησε ότι αποπειράθηκε να βιάσει τη 13χρονη.

Μετά την απολογία του, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος με ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέως. Ο 28χρονος κατηγορείται για απόπειρα βιασμού με χρήση σωματικής βίας, απόπειρα τέλεσης γενετήσιας πράξης με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 12 έτη χωρίς να έχει συμπληρώσει τα 15 έτη, για κλοπή κατ’ εξακολούθηση και για φθορά ξένης ιδιοκτησίας.