Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Ιδιοκτήτης εταιρείας καταδικάστηκε για συμπλοκή με διαρρήκτη

Θεσσαλονίκη: Ιδιοκτήτης εταιρείας καταδικάστηκε για συμπλοκή με διαρρήκτη Φωτογραφία: ΑΡΧΕΙΟΥ - EUROKINISSI
Ιδιοκτήτης εταιρίας στη Θεσσαλονίκη καταδικάστηκε από το δικαστήριο για συμπλοκή που είχε με διαρρήκτη μέσα στην επιχείρησή του.

Ιδιοκτήτης εταιρίας καταδικάστηκε σε φυλάκιση οκτώ μηνών για τη συμπλοκή που είχε με διαρρήκτη μέσα στην εταιρία του πριν από τρία χρόνια.

«Η δικαιοσύνη έκρινε σύμφωνα με το νόμο και σύμφωνα με το συναίσθημα που είχαν οι δικαστές, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την απόφασή τους», είπε στην ΕΡΤ ο 62χρονος ιδιοκτήτης εταιρείας μηχανημάτων αποδεχόμενος αδιαμαρτύρητα την απόφαση του δικαστηρίου.

Ο 62χρονος είχε πέσει θύμα διάρρηξης τρεις φορές μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας. Όπως περιέγραψε στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, ο ίδιος βρήκε μέσα τον διαρρήκτη, επιχείρησε να τον ακινητοποιήσει όμως εκείνος στην προσπάθειά του να ξεφύγει, ο διαρρήκτης κόπηκε από την σπασμένη τζαμαρία και πέθανε από αιμορραγία.

«Ήταν πολύ λυπηρό, να πεθαίνει ένας άνθρωπος. Η ζωή είναι πολύτιμο αγαθό, δεν χαρίζεται. Μια φορά σου δίνεται», είπε ο 62χρονος.

Το δικαστήριο δε δέχτηκε τους ισχυρισμούς του κατηγορούμενου ότι ήταν σε άμυνα. Το δικαστήριο του επέβαλε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών με τριετή αναστολή για επικίνδυνη σωματική βλάβη το επεισόδιο που προηγήθηκε του θανάσιμου τραυματισμού του 32χρονου διαρρήκτη. Ο 62χρονος αποφάσισε να μην ασκήσει έφεση.

{https://www.youtube.com/watch?v=Kl1Sai1aI-U}