Ελλάδα

Βιασμός 12χρονης: «Είδα πανικό και φόβο όταν της πήρα το κινητό - Φοβάται να βγει έξω», λέει η θεία της

Βιασμός 12χρονης: «Είδα πανικό και φόβο όταν της πήρα το κινητό - Φοβάται να βγει έξω», λέει η θεία της Φωτογραφία: PIXABAY
Το 12χρονο κορίτσι από τον Κολωνό, δύο μήνες μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την σεξουαλική κακοποίησή της που συγκλόνισαν το πανελλήνιο, εξακολουθεί να βλέπει μπροστά της σαν εφιάλτη τους ανθρώπους που «τραυμάτισαν» την ψυχή της.

«Φοράει όλη την ώρα μία κουκούλα, φοβάται να βγει έξω και στο "Χαμόγελο" δύο μήνες αρνιότανε να βγει έξω. Αυτό που είδα εγώ το βράδυ γιατί μου έκανε και πυρετό και δεν το περίμενα τόσο -καταλάβατε γιατί εδώ πάντα χαιρότανε όταν ερχότανε- δεν περίμενα τόσο τραγική κατάστασή, "δεν μπορώ θεία να κοιμηθώ”, “βλέπω συνέχεια αυτόν μπροστά μου”, “θέλω την μαμά”» δηλώνει η θεία του παιδιού.

Η θεία της 12χρονης είναι το πρόσωπο που ξετύλιξε πρώτη το κουβάρι της φρικτής αυτής υπόθεσης όταν αντιλήφθηκε ότι κάτι περίεργο συμβαίνει βλέποντας τον φόβο στα μάτια του παιδιού. Είναι η γυναίκα που πρώτη διαπίστωσε τα περίεργα μηνύματα στο κινητό της ανιψιάς της και η οποία έχει αναλάβει τώρα τη φροντίδα της μετά την προφυλάκιση της μητέρας του παιδιού.

Η θεία έχει πλέον αναλάβει την 12χρονη αλλά και ακόμη ένα αδερφάκι της, και όπως λέει θα δώσει ό,τι έχει και δεν έχει για να ξεχάσει η ανήλικη τη φρίκη που έζησε.

Για πρώτη φορά η θεία της 12χρονης στον Κολωνό μιλά για το μικρό κορίτσι και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται πλέον η ανήλικη. «Εγώ έβλεπα, ας πούμε της έλεγα είμαστε διακοπές, το έλεγα όμως πολύ χαλαρά δεν καταλάβαινα κάτι άλλο - είμαστε διακοπές γιατί είσαι συνέχεια στο τηλέφωνο, “παίζω θεία παιχνίδια, παίζω παιχνίδια” και κάποια στιγμή απλώς κράταγε γιατί ήταν ένα σπασμένο τηλέφωνο τα κράταγε και τα δύο στα χέρια της της, το έκανα τελείως για πλάκα δηλαδή τα τραβάω από τα χέρια μου έτσι ότι “αμάν ρε με αυτά τα τηλέφωνα” και εκεί είδα την αντίδραση του παιδιού. Είδα πανικό είδα φόβο» περιγράφει στο Mega.

Τα αρρωστημένα ραντεβού των παιδοβιαστών με την 12χρονη φέρεται πως έκλεινε ο 53χρονος από μία συσκευή κινητού που φρόντισε να πετάξει πριν συλληφθεί σύμφωνα με την δικηγόρο της μητέρας της 12χρονης.

«O Μίχος, μας είπε το παιδί ότι είχε και ένα δεύτερο κινητό τηλέφωνο στο οποίο ήταν καταχωρημένες οι επαφές αυτών που πηγαίναν στα ιδιωτικά ραντεβού στο Airbnb, αυτό το τηλέφωνο φρόντισε ο Μίχος να το εξαφανίσει» είπε η συνήγορος της 12χρονης.