Ελλάδα

Λαμία: Της πήγαν φαγητό και την βρήκαν νεκρή

INTIME INTIME
Νεκρή μέσα στο σπίτι, όπου ζούσε μόνη της, κοντά στην κεντρική οδό της Γεωργίου Πλατή στη Λαμία, βρέθηκε 82χρονη, σήμερα το μεσημ΄έρι.

Σύμφωνα με πληροφόριες του lamiareport.gr, την άτυχη ηλικιωμένη επισκέπτονταν καθημερινά οι άνθρωποι του «Βοήθεια στο Σπίτι», για να της φέρουν τα απαραίτητα προϊόντα διαβίωσης.

Στην τελευταία τους επίσκεψη η γυναίκα δεν ανταποκρίθηκε. Οι άνθρωποι του προγράμματος κατάφεραν, όμως, να δουν από κάποιο παράθυρο ότι η γυναίκα ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι της, αλλά δεν απαντούσε στα καλέσματά τους. Τότε, ειδοποίησαν την αστυνομία.

Τελικά, μπήκαν στο σπίτι από παράθυρο, διαπιστώνοντας ότι η γυναίκα ήταν νεκρή από ώρες. Η 82χρονη αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας και η μόνη βοήθεια, που είχε ήταν από τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου.

Από τους αστυνομικούς του ΑΤ Λαμίας, που ανέλαβαν την προανάκριση, αποκλείστηκε το ενδεχόμενο τέλεσης εγκληματικής ενέργειας και θεωρείται βέβαιο ότι έφυγε από παθολογικά αίτια.

Ωστόσο, όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λαμίας.