Ελλάδα

Σεπόλια: Συνταξιούχος ναυτικός ο «Μιχάλης» που συνελήφθη για την υπόθεση παιδοβιασμού της 12χρονης

Σεπόλια: Συνταξιούχος ναυτικός ο «Μιχάλης» που συνελήφθη για την υπόθεση παιδοβιασμού της 12χρονης
Συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης ο «Μιχάλης» για την υπόθεση παιδοβιασμού της 12χρονης από τα Σεπόλια, ο 57χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης προστασία ανηλίκων, στον Πειραιά, ενώ ήδη πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι του.

Νωρίτερα, είχε εκδοθεί εις βάρος του ένταλμα σύλληψης με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο ίδιος φέρετε να εξέδιδε και αυτός, εκτός από τον Ηλία Μίχο τη 12χρονη.

Από την έρευνα προέκυψε ότι το συγκεκριμένο άτομο φέρεται να της έκλεινε ραντεβού με άνδρες όπως ο προφυλακισμένος Ηλίας Μίχος.

Τον «Μιχάλη» έχει αναφέρει στις καταθέσεις του το κορίτσι ενώ η επίκληση του ονόματός του γίνεται και από άνδρες που επικοινώνησαν με το κορίτσι μέσω μηνυμάτων, τα οποία περιλαμβάνονται στην δικογραφία.

Επιπλέον φαίνεται ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο ήταν εκείνο που συνόδευε την ανήλικη στα αυτοκίνητα των βιαστών της ενώ εμφανίζεται να της έκλεινε και ραντεβού με άλλους βιαστές, όπως ο προφυλακισμένος Ηλίας Μίχος.

Ποιος είναι ο «Μιχάλης»

Σύμφωνα με το mega το πραγματικό του όνομα είναι Μανώλης και είναι 57 ετών, πρόκειται για συνταξιούχο ναυτικό, με ανήλικη κόρη 5 ετών.

Ο ίδιος, καταχωρούσε αγγελίες της 12χρονης σε sites με οίκους ανοχής και να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο site ήταν και ο οίκος ανοχής όπου πήγαινε την 12χρονη ο παιδοβιαστής και μαστροπός Ηλίας Μίχος.