Ελλάδα

Ιδέες για δώρα: η θηλυκή φίλη και οι 10 προτάσεις

Ιδέες για δώρα: η θηλυκή φίλη και οι 10 προτάσεις
Όλες μας διαθέτουμε θηλυκότητα, αλλά είναι κάποια κορίτσια που το αποπνέουν περισσότερο.

Η θηλυκότητα είναι κάτι που όσο και να προσπαθήσει μια γυναίκα να την καταπιέσει και να την κρύψει θα βγει στην επιφάνεια. Θηλυκότητα δεν είναι απλά «είμαι sexy και το δείχνω με την εμφάνιση μου», η θηλυκότητα αποπνέεται με τη συμπεριφορά, το στήσιμο του σώματος, ακόμη και ένα βλέμμα θα υποδηλώσει πως είσαι θηλυκή.

Παρόλα αυτά τη θηλυκότητα μπορείς να την αποτυπώσεις και με τα ρούχα που θα φορέσεις ή και με τα αντικείμενα που θα κρατάς. Όμως υπάρχουν κάποια κορίτσια που είναι η επιτομή του θηλυκού και το δείχνουν περισσότερο. Μπορεί να έχεις μια τέτοια φίλη κι επειδή γιορτές έρχονται, τα Χριστούγεννα είναι μια ανάσα πλέον, είναι η ώρα να σκεφτείς τι δώρα θα της πάρεις.

Προτάσεις δώρων για τη sexy-θηλυκή φίλη σου

Η sexy φίλη σου λατρεύει το μαύρο χρώμα, φυσικά, το κόκκινο, το leopard print. Για να έχεις μια εικόνα του τι να της αγοράσεις φέρε στο μυαλό σου γυναίκες όπως τη Μόνικα Μπελούτσι, τη Τζίνα Λολομπριτζίτα, τη Μπριζίτ Μπαρντό, τη Τζένιφερ Λόπεζ κι άλλες πολλές!

Όμως υπάρχουν και κομμάτια που μπορεί να είναι σε πιο παλ αποχρώσεις αλλά το κόψιμο τους να αποπνέει έντονη θηλυκότητα. Παρακάτω θα βρεις διάφορες ιδέες για δωράκια γι’ αυτό το μοναδικό κορίτσι.

Δείτα τις προτάσεις στο theissue.gr