Ελλάδα

Κολωνός: Προφυλακίστηκε ο πρώην διαιτητής Α΄ Εθνικής για την υπόθεση της 12χρονης

Κολωνός: Προφυλακίστηκε ο πρώην διαιτητής Α΄ Εθνικής για την υπόθεση της 12χρονης Φωτογραφία: EUROKINISSI
Στην φυλακή οδηγείται μετά την απολογία του ο πρώην διαιτητής Α' Εθνικής, που φέρεται να συναντούσε την 12χρονη από τον Κολωνό.

Το δρόμο για τη φυλακή παίρνει 60χρονος οδοντοτεχνίτης και πρώην διαιτητής μετά την απολογία του στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης της 12χρονης από τον Κολωνό.

Ο 60χρονος πρώην διαιτητής φέρεται να ισχυρίστηκε ενώπιον της δικαστικής λειτουργού, όσα είπε σε δημόσια δήλωση του μόλις του κοινοποιήθηκε η κλήση σε απολογία, αρνούμενος ότι είχε σεξουαλική επαφή με το κοριτσάκι.

Σύμφωνα με τον οδοντοτεχνίτη πρώην διαιτητή, η εμπλοκή του στην υπόθεση σχετίζεται με «πολιτικούς αντιπάλους» και όχι με παράνομες πράξεις του.

Ο κατηγορούμενος που κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του, φέρεται να υποστήριξε πως γνώριζε το παιδί από την γειτονιά, πλην όμως ουδέποτε είχε σεξουαλικής μορφής σχέση μαζί του.

Σημειώνεται ότι ο κατηγορούμενος για γενετήσιες πράξεις με ανήλικη έναντι αμοιβής, είναι στην ομάδα των ανδρών που υπέδειξε η 12χρονη στην τελευταία κατάθεση της στις Αρχές.

Προθεσμία ο Μίχος

Στο μεταξύ, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, προθεσμία προκειμένου να δώσει συμπληρωματική απολογία που του ζητείται από την ανακρίτρια έλαβε για τις 6 Μαρτίου ο βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση, προσωρινά κρατούμενος για βιασμό και μαστροπεία, Ηλίας Μίχος.