Ελλάδα

Διαφωνία εισαγγελέα - ανακρίτριας για την προφυλάκιση του ράπερ

Διαφωνία εισαγγελέα - ανακρίτριας για την προφυλάκιση του ράπερ Φωτογραφία: FACEBOOK
Στο δικαστικό συμβούλιο η απόφαση για προφυλάκιση ή αποφυλάκιση του 24χρονου ράπερ και του 30χρονου συνεργάτη του.

Μαραθώνια ήταν η διαδικασία των απολογιών και της τελικής απόφασης Εισαγγελέα και Ανακρίτριας για τον 24χρονο ράπερ και τον 30χρονο συνεργάτη του μουσικού που κατηγορούνται για τον ομαδικό βιασμό 19χρονης στο Ρέθυμνο, μετά από καταγγελία της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες υπήρξε διαφωνία ανακρίτριας και εισαγγελέα. Η ανακρίτρια φέρεται πως τάχθηκε υπέρ της απελευθέρωσης με όρους ενώ ο εισαγγελέας τάχθηκε υπέρ της προφυλάκισης.

Τώρα, η ποινική μεταχείριση θα κριθεί από το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο Ρεθύμνου. Σύμφωνα με τον κανονισμό, το δικαστικό συμβούλιο προβλέπεται να συνεδριάσει εντός πέντε ημερών. Μέχρι τότε, οι εν λόγω κατηγορούμενοι τίθενται σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Υπενθυμίζεται πως ο τρίτος κατηγορούμενος, ο 23χρονος συνεργάτης του ράπερ, αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου, της εμφάνισης και της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 3.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας των απολογιών, έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Ρεθύμνου είχαν συγκεντρωθεί μέλη της Φεμινιστικής Αλληλεγγύης Ηρακλείου και οι "Catσούλες" στηρίζοντας την κοπέλα.