Ελλάδα

Κατερίνα Στεφανίδη για την ανάρτηση που προκάλεσε σάλο: «Δεν ταυτίζομαι με τα λεγόμενα και τα πιστεύω της μητέρας μου»

Κατερίνα Στεφανίδη για την ανάρτηση που προκάλεσε σάλο: «Δεν ταυτίζομαι με τα λεγόμενα και τα πιστεύω της μητέρας μου» Φωτογραφία: EUROKINISSI
H Κατερίνα Στεφανίδη αντέδρασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στα σχόλια χρηστών που την καλούσαν να πάρει θέση για τις αναρτήσεις της μητέρας της για την υπόθεση Γεωργούλη.

«Δεν ταυτίζομαι με τα λεγόμενα και τα πιστεύω της μητέρας μου», απάντησε η Ολυμπιονίκης στο άλμα επί κοντώ, σε σχ΄΄ολια χρηστών στο Instagram.

Η Κατερίνα Στεφανίδη συνέχισε γράφοντας: «Εσύ δηλαδή συμφωνείς με ό,τι πιστεύουν ή λένε οι γονείς σου; Εγώ πάντως όχι. Ντροπή σου που έρχεσαι στο προσωπικό μου προφίλ να μου γράψεις για κάτι που δεν έχει να κάνει στο παραμικρό με εμένα ή τις δικές μου προσωπικές αντιλήψεις».

Σημειώνεται ότι μετά τις σφοδρές αντιδράσεις που προκάλεσε στους κόλπους του ΠΑΣΟΚ - και όχι μόνο- η Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής Τμήμα Αθλητισμού ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδη, με την ανάρτησή της για την υπόθεση Γεωργούλη και την καταγγελία της Ελένης Χρονοπούλου, η μητέρα της Ελληνίδας πρωταθλήτριας έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη για την ανάρτησή της.

«Ζητώ συγγνώμη για την απαράδεκτη ανάρτηση μου. Αναγνωρίζω το λάθος μου και γι’ αυτό κατέβασα αμέσως τη σχετική ανάρτηση. Ως γυναίκα και μητέρα γυναικών απολογούμαι για τα συναισθήματα που το σοβαρό μου ατόπημα προκάλεσε», σημειώνει.

stefanidi.2