Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Η συγκλονιστική στιγμή που παραδίδεται και ο δεύτερος κουκουλοφόρος και αγκαλιάζει τον ιερέα

Θεσσαλονίκη: Η συγκλονιστική στιγμή που παραδίδεται και ο δεύτερος κουκουλοφόρος και αγκαλιάζει τον ιερέα
Αίσιο τέλος παραδόθηκε και ο δεύτερος κουκουλοφόρος μετά απο συζητήσεις με τον ιερέα της εκκλησίας όπου είχε ταμπουρωθεί.

Σε θρίλερ εξελίχθηκε η καταδίωξη δύο κουκουλοφόρων μετά από φωτιά που εκδηλώθηκε σε κατάστημα με ηλεκτρονικές συσκευές στη Θεσσαλονίκη, τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Μετά από φωτιά που ξέσπασε σε κατάστημα ηλεκτρονικών συσκευών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στη συμβολή Βενιζέλου και Ιωνος Δραγούμη κατά τη διάρκεια της νύχτας προκαλώντας μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής, αλλά και της ΕΛΑΣ, εξελίχθηκε σε καταδίωξη δύο κουκουλοφόρων, οι οποίοι στην προσπάθειά τους να διαφύγουν πηδούσαν από ταράτσα σε ταράτσα.

Τελικά συνελήφθη ο πρώτος κουκουλοφόρος ο οποίος μάλιστα προσπάθησε να ξεγελάσει τους αστυνομικούς την ώρα που κατέβαινε και να φύγει ωστόσο τον συνέλαβαν ενώ συγκλονιστική στιγμή ήταν η στιγμή παράδοσης του δεύτερου κουκουλοφόρου τον οποίο φαίνεται να έπεισε να κατέβει ο ιερέας της εκκλησίας όπου είχε ταμπουρωθεί και ο οποίος τον αγκαλιάζει πατρικά τη στιγμή που αποφασίζει να κατέβει και να παραδοθεί.

Ο δεύτερος δράστης παρέμενε για κάποια ώρα ακόμη πάνω σε ταράτσα και, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, έλεγε σε αστυνομικό ότι «εμείς εδώ ήρθαμε για να ζωγραφίσουμε».

Σημειώνεται πως δεν είναι γνωστό ακόμη εάν πρόκειται για διαρρήκτες ή εάν ήθελαν να κάνουν γκράφιτι στην ταράτσα του κτιρίου.

Δείτε τη συγκλονιστική στιγμή