Ελλάδα

Νέα στοιχεία για τη γυναικοκτονία στη Χαλκιδική: Τραυματίστηκε ο 8χρονος γιός της οικογένειας, μπαίνει στο χειρουργείο

Νέα στοιχεία για τη γυναικοκτονία στη Χαλκιδική: Τραυματίστηκε ο 8χρονος γιός της οικογένειας, μπαίνει στο χειρουργείο
Το αγοράκι, σύμφωνα με πηγές του νοσοκομείου φέρει βαθύ τραύμα μεταξύ του αγκώνα και της παλάμης και εκδορές σε αρκετά σημεία του σώματός του και πρόκειται να μπει στο χειρουργείο.

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι της Στρατονίκης από το άγριο έγκλημα που έγινε στο χωριό τους. Ένας άνδρας ηλικίας 36 ετών πυροβόλησε και σκότωσε την 39χρονη σύζυγό μπροστά στα μάτια του 8χρονου παιδιού τους.

Ο δράστης αφού πυροβόλησε τη σύντροφό του, στη συνέχεια έστρεψε τη κάννη προς τον εαυτό του και έβαλε τέλος στη ζωή του.

Τραυματίστηκε ο γιος της οικογένειας

Από τον πυροβολισμό σύμφωνα με το halkidikinews το παιδί τραυματίστηκε στα μάτια και μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, όπου κρίθηκε καλά στην υγεία του ωστόσο, σύμφωνα με το thestival και το grtimes το ανήλικο αγόρι, που είδε μπροστά στα μάτια του να πέφτουν νεκροί και οι δύο του γονείς, τραυματίστηκε από τα θραύσματα και μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Ο 8χρονος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και σύμφωνα με πηγές του νοσοκομείου φέρει βαθύ τραύμα μεταξύ του αγκώνα και της παλάμης και εκδορές σε αρκετά σημεία του σώματός του και πρόκειται να μπει στο χειρουργείο.

Η οικογένεια έχει ένα ακόμα παιδί, ένα 12χρονο κοριτσάκι, το οποίο την ώρα του φονικού δεν βρισκόταν στο σπίτι, καθώς είχε διανυκτερεύσει στο σπίτι της γιαγιάς του.

Ζούμε ένα δράμα – Το ζευγάρι ήταν μια χαρά» λέει o πρόεδρος της τοπικής κοινότητας

«Είναι ένα δράμα αυτό που ζούμε στην περιοχή. Έχουμε μείνει με την απορία γιατί ο 36χρονος έκανε κάτι τέτοιο. Το ζευγάρι ήταν μία χαρά, με τα παιδιά τους και πριν λίγο καιρό είχαν μετακομίσει σε νέο σπίτι. Πρέπει να υπήρξε ένα μικρό καβγαδάκι κι έτσι να εκτυλίχθηκε το συμβάν» είπε στο GRTimes.gr o πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Στρατονίκης, Νίκος Αντωνίου.

Όπως, επίσης, ανέφερε ο κ. Αντωνίου, στη διάρκεια του περιστατικού τραυματίστηκε από τα σκάγια στο χέρι ο ανήλικος γιος του ζευγαριού στο χέρι, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί άμεσα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, στη Θεσσαλονίκη. Να σημειωθεί, η κόρη του ζευγαριού, βρισκόταν εκείνη την ώρα στο σπίτι της γιαγιάς της.