Ελλάδα

Νέα σύλληψη στη φρικτή υπόθεση του Κολωνού - «Χειροπέδες» σε 48χρονο που βίασε τη 12χρονη

Νέα σύλληψη στη φρικτή υπόθεση του Κολωνού - «Χειροπέδες» σε 48χρονο που βίασε τη 12χρονη
Σε ακόμα μία σύλληψη προχώρησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων για την υπόθεση μαστροπείας και βιασμού με θύμα το 12χρονο κορίτσι από τον Κολωνό.

Σε μία ακόμα σύλληψη προχώρησαν οι αρχές σήμερα, σχετικά με την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό.

Πρόκειται για έναν 48χρονο από το Μπαγκλαντές, και συνολικά έως τώρα έχουν συλληφθεί για τη συγκεκριμένη υπόθεση 30 άτομα. Ανάμεσά τους η μητέρα του παιδιού, που αρνείται ότι γνώριζε την "κόλαση" που ζούσε η κόρη της και ο Ηλίας Μίχος, ο οποίος κατηγορείται και ότι εξέδιδε την ανήλικη και ότι την κακοποιούσε ο ίδιος σεξουαλικά.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Συνελήφθη ακόμη ένα άτομο για την υπόθεση μαστροπείας στον Κολωνό

Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη δυνάμει σχετικού εντάλματος, σήμερα Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023, αλλοδαπός, κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικη έναντι αμοιβής, της οποίας η παθούσα συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη όχι όμως και τα δέκα πέντε έτη, κατ’ εξακολούθηση.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Επτά συλλήψεις για τον βιασμό της 12χρονης - Ανάμεσά τους πατέρας και γιος

Υπνεθυμίζεται ότι ακόμη επτά άτομα συνελήφθησαν χτες για την υπόθεση μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό.

Ακόμη μεγαλύτερο σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί το γεγονός ότι ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκονται και δυο πρόσωπα, οι οποίοι είναι πατέρας και γιος, 48 και 20 ετών αντίστοιχα.

Οι υπόλοιποι πέντε είναι αλλοδαποί. Πρόκειται για έναν Αλβανό 47 χρόνων που κατείχε και πορνογραφικό υλικό, ενώ οι άλλοι τέσσερις, με ηλικίες από το 1971 μέχρι το 2003, είναι υπήκοοι Πακιστάν και Μπαγκλαντές.

Και οι επτά κατηγορούνται ότι βίασαν την άνηλικη έναντι αμοιβής και αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.