Ελλάδα

Κίσσαμος Χανίων: Χειροπέδες στον άνδρα που είχε κλειστεί στο σπίτι του και απειλούσε να το ανατινάξει

Κίσσαμος Χανίων: Χειροπέδες στον άνδρα που είχε κλειστεί στο σπίτι του και απειλούσε να το ανατινάξει
Συνελήφθη ο άνδρας που ειχε ταμπουρωθεί στο σπίτι του στην Κίσσαμο Χνίων μετά από επιτυχημένη έφοδο της ειδικής ομάδας της ΕΚΑΜ.

Όπως αναφέρει το flashnews.gr, ο εισαγγελέας είχε εκδώσει ένταλμα σύλληψης για τον άνδρα από τον Κίσσαμο, καθώς ο ίδιος είχε πάρει τηλέφωνο και είχε απειλήσει να βάλει βόμβα στην εισαγγελία, με αποτέλεσμα στελέχη της αστυνομίας να μεταβούν άμεσα σπίτι του για να τον συλλάβουν.

Όμως, όταν έφτασαν εκεί, ο άνδρας βγήκε έξω με μαχαίρι και προσπάθησε να τους επιτεθεί ενώ στο χέρι του κρατούσε μασούρια με δυναμίτη. Μετά, μπήκε μέσα στο σπίτι του και άρχισε να απειλεί ότι θα ανατινάξει τα πάντα.

Πρόκειται για άνθρωπο που έχει συλληφθεί πολλές φορές για υποθέσεις που σχετίζονται με ναρκωτικά, είναι και ο ίδιος χρήστης, ενώ αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα. Το ζευγάρι έχει ένα παιδί το οποίο δεν βρίσκεται στο σπίτι.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο ίδιος πήρε τηλέφωνο στον τηλεοπτικό σταθμό ΚΡΗΤΗ TV, ενημερώνοντας για τις προθέσεις του . Όπως είπε: “Έχω κλειδώσει τη μητέρα μου και τη γυναίκα μου στην κουζίνα. Την αδερφή μου με τα παιδιά από τον πάνω όροφο τους έδιωξα. Είχα λατομείο και έχω εκρηκτικά πάνω μου αλλά και σε όλο το σπίτι και θα το ανατινάξω. Βγήκα από τον ΟΚΑΝΑ είμαι καθαρός από πρέζα αλλά θέλουν να με μπλέξουν με κοκαΐνη…Αυτή είναι η τελευταία μέρα που ζώ. Θα τους τινάξω και θα αυτοκτονήσω».