Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Στα χέρια των αστυνομικών ο άνδρας που είχε ταμπουρωθεί σε διαμέρισμα

Θεσσαλονίκη: Στα χέρια των αστυνομικών ο άνδρας που είχε ταμπουρωθεί σε διαμέρισμα Φωτογραφία: ΑΡΧΕΙΟΥ - INTIME
Με έφοδο αστυνομικών στο διαμέρισμα που είχε ταμπουρωθεί ο άνδρας στη Θεσσαλονίκη, έληξε το περιστατικό που ανακάτωσε το κέντρο της πόλης. Νωρίτερα, ο άνδρας φέρεται να είχε απειλήσει 17χρονο με μαχαίρι.

Στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου οδηγήθηκαν πριν από λίγη ώρα ένας άνδρας και μία γυναίκα που είχαν κλειστεί για πάνω από τρεις ώρες, σε διαμέρισμα, στη συμβολή των οδών Σωκράτους με Στρατηγού Μακρυγιάννη, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ο άνδρας σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φέρεται να απείλησε με αιχμηρό αντικείμενο 17χρονο στην ίδια περιοχή και στη συνέχεια κλείστηκε στο διαμέρισμα, όπου βρισκόταν και η γυναίκα και αρνούνταν να παραδοθεί στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με το voria.gr, με μια αστραπιαία επιχείρηση άνδρες των δυνάμεων ΟΠΚΕ της Ελληνικής Αστυνομίας εισέβαλαν στο διαμέρισμα, παρουσία πταισματοδίκη, και έπιασαν τον άνδρα τον οποίο και οδήγησαν σε όχημα της ΕΛΑΣ προκειμένου να προχωρήσουν στην προσαγωγή του.

Οι αστυνομικοί μαζί με τον άνδρα κατέβασαν από το διαμέρισμα και τη γυναίκα που βρισκόταν για ώρες μαζί του και φέρεται να είναι συγγενικό του πρόσωπο.

{https://www.youtube.com/watch?v=PPqd1V6UVzU}