Πολιτική

Γκλέτσος: Αυτοί που ακολουθούν τον Κασσελάκη δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ, είναι απολιτίκ (βίντεο)

Γκλέτσος: Αυτοί που ακολουθούν τον Κασσελάκη δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ, είναι απολιτίκ (βίντεο) Φωτογραφία: MEGA
«Πολιτικά παιδί» χαρακτήρισε τον Στέφανο Κασσελάκη, ο Απόστολος Γκλέτσος.

«Μετά τη θεσμική μου αναβάθμιση είναι η πρώτη συνέντευξή μου και έχω άγχος» είπε ο Απόστολος Γκλέτσος, υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ στο Mega.

«Το δύσκολο που μας βάζει και το ΠΑΣΟΚ και συγχαρητήρια στο ΠΑΣΟΚ» είπε ο Απόστολος Γκλέτσος κρίνοντας πως με την αθρόα προσέλευση του κόσμου για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, «ο κόσμος στέλνει μήνυμα σε όλους, κυβέρνηση και αντιπολίτευση ένα μήνυμα. Εμείς το πήραμε το μήνυμα, πρέπει να κάνουμε αλλαγή ατζέντας, γρήγορες κινήσεις να φέρουν ανάλογο, περισσότερο κόσμο την πρώτη Κυριακή» στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, είπε και πρόσθεσε πως «αν στρέψει σε μένα αυτή η τύχη, θα γίνουν βήματα» είπε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Πρόσθεσε πως «έχουμε πικρή εμπειρία. Κάηκε το 2019, δεν είχαμε καλή εμπειρία, θα γίνουν βήματα δειλά αλλά σταθερά». Στο ερώτημα γιατί έμπλεξε με ένα κόμμα που παράγει περισσότερο παραπολιτική παρά πολιτική απάντησε πως «είμαι αριστερός, με ενδιαφέρει η Αριστερά, τα κοινά και θέλω να προσφέρω. Είναι η προσφορά σε πρώτο πλάνο και η προσωπική φιλοδοξία σε δεύτερο πλάνο δεν το κρύβω».

Για τον Στέφανο Κασσελάκη και την αλλαγή στη στάση του είπε πως «έκανα λάθος, Κάναμε λάθος όλοι μαζί. Το αδικήσαμε το παιδί, το πήραμε στο λαιμό μας. Ήμασταν σε σοκ. Είχαμε χάσει. Είχε φύγει ο φυσικός μας ηγέτης ο Αλέξης Τσίπρας. Καταψηφίσαμε, δεν θέλαμε την κ. Αχτσιόγλου για τους δικούς μας λόγους και πήραμε στο λαιμό μας ένα παιδί πολιτικά. Το παιδί αυτό πολιτικά δεν είχε φυλάξει νούμερο θαλαμοφύλακα και εμείς τον βάλαμε αρχιστράτηγο σε καιρό πολέμου. Πρέπει να του ζητήσουμε συγγνώμη, πήγαινε από κανάλι σε κανάλι όλα αυτά με την προσωπική προβολή όλα αυτά καλά αλλά ο κόσμος που μας ψήφισε ήθελε να παραχθεί πολιτικός λόγος» είπε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Στο ερώτημα γιατί απέτυχε ο Κασσελάκης η απάντηση ήταν γιατί δεν γνώριζε από πολιτική. «Κανείς δεν γεννιέται να τα ξέρει όλα αλλά κάτσε λίγο στο θρανίο» είπε.
«Τον βάλαμε εμείς, αλλά κάτσε ρε άνθρωπε κι εσύ. Μάθε, ρώτα, μπες στην ουσία των πραγμάτων, μην λες ό,τι σου ‘ρχεται» είπε για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Στο ερώτημα για τις αναφορές του Κασσελάκη στις κουκούλες, ο Απόστολος Γκλέτσος είπε ότι θα πήγαινε σε αστυνομικό τμήμα για να του κάνει μήνυση.
Για το ποιον στηρίζει αν δεν περάσει σε δεύτερο γύρο, αποφεύγει να το απαντήσει όπως είπε. Εκτιμώ όλους αλλά δεν έχω απαντήσει στο ερώτημα ποιον θα στηρίξω και σίγουρα θα είμαι κωπηλάτης στο κόμμα μου» είπε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Σημείωσε πως «οι του Κασσελάκη δεν είναι Συριζαίοι, είναι απολιτίκ. Ονειρεύονται ότι θα γίνουν σαν τον Κασσελάκη. Ένα αμερικανικό success story που δεν πατάει πουθενά» είπε κλείνοντας ο Απόστολος Γκλέτσος.