Ελλάδα

Βίντεο - ντοκουμέντο από το πάρτι με ναρκωτικά σε βίλα της Μυκόνου: Συνελήφθη γιος πρώην αξιωματικού της ΕΛΑΣ

Βίντεο - ντοκουμέντο από το πάρτι με ναρκωτικά σε βίλα της Μυκόνου: Συνελήφθη γιος πρώην αξιωματικού της ΕΛΑΣ Φωτογραφία: Pexels
Σε τέσσερις συλλήψεις προχωρήσαν αστυνομικοί στη Μύκονο, οι οποίοι εισήλθαν σε βίλα προσποιούμενοι τους καλεσμένους σε πάρτι για να διαπιστώσουν πως εκτός της ηχορύπανσης γινόταν και διακίνηση ναρκωτικών.

Όλα ξεκίνησαν από μία καταγγελία που έγινε στην αστυνομία και αναφερόταν σε ηχορύπανση, αλλά και στο ενδεχόμενο να γίνεται διακίνηση ναρκωτικών ουσιών σε πάρτυ σε ιδιωτική βίλα στο νησί της Μυκόνου.

Δύο αστυνομικοί με πολιτικά προσποιήθηκαν τους πελάτες και πήγαν στο πάρτι, όπου και παρέμειναν για πάνω από 50 λεπτά, διαπιστώνοντας ότι πέρα από την δυνατή μουσική γινόταν και διακίνηση ναρκωτικών. Όταν έφθασε η αστυνομία στην βίλα, οι υπεύθυνοι του οικήματος προσπάθησαν να χαμηλώσουν την μουσική, αλλά ήταν πια αργά. Ως υπεύθυνος, μάλιστα, παρουσιάστηκε ο 35χρονος γιος πρώην αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ και δημοτικού συμβούλου στο νησί της Μυκόνου.

Συνολικά εντοπίστηκαν μέσα στην βίλα περισσότερα από 60gr κοκαΐνης, μεθαμφεταμίνες, αλλά και κάνναβη

Συνελήφθησαν ακόμη 3 άτομα, ανάμεσα στα οποία είναι και μία γυναίκα που φαίνεται να διατηρεί δεσμό με τον αδερφό του 35χρονου.

Στα αποκλειστικά πλάνα που εξασφάλισε το MEGA από το πάρτι στην πολυτελέστατη βίλα, φαίνεται ότι υπήρχαν πάνω από 200 καλεσμένοι.

 

NETWORK