Ελλάδα

Μαρτυρικός θάνατος για γυναίκα μέσα στο φλεγόμενο αυτοκίνητό της έπειτα από τροχαίο

Μαρτυρικός θάνατος για γυναίκα μέσα στο φλεγόμενο αυτοκίνητό της έπειτα από τροχαίο Φωτογραφία: INTIME
Μαρτυρικό θάνατο βρήκε μια γυναίκα στη Φωκίδα όταν απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητό της έπειτα από τροχαίο δυστύχημα.

Η σορός της γυναίκας εντοπίστηκε από τους σοκαρισμένους πυροσβέστες κατά τη διάρκεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στο αυτοκίνητο που οδηγούσε. Μετά το τροχαίο στη Φωκίδα, με σύγκρουση δύο αυτοκινήτων, η φωτιά επεκτάθηκε στο όχημα και η άτυχη γυναίκα που δεν πρόλαβε να κάνει το παραμικρό βρήκε τον θάνατο στις φλόγες.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο 52ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Λιβαδειάς – Άμφισσας στο Χρισσό στην Φωκίδα. Στο σημείο επιχείρησαν 14 πυροσβέστες με 5 οχήματα. Κλήθηκαν από διερχόμενους οδηγούς που είδαν τη φωτιά να καίει το όχημα της γυναίκας που σκοτώθηκε.

ΦΩΚΙΔΑ ΤΡΟΧΑΙΟ

Το αυτοκίνητο της άτυχης γυναίκας συγκρούστηκε  μετωπικά με λεωφορείο που μετέφερε κινέζους τουρίστες προς τους Δελφούς και αμέσως εκδηλώθηκε φωτιά. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε προπορευόμενο αυτοκίνητο βρισκόταν η κόρη της άτυχης γυναίκας. Να σημειωθεί ότι από τους επιβάτες του λεωφορείου τραυματίστηκαν πέντε άτομα!

Προανάκριση για το φοβερό δυστύχημα διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Άμφισσας, που έκλεισε την κυκλοφορία στο σημείο, η οποία και διεξάγεται από εναλλακτική οδό μέσω του χωριού.