Ελλάδα

Νέα Φιλαδέλφεια: Στον ανακριτή ο 43χρονος Έλληνας χούλιγκαν

Νέα Φιλαδέλφεια: Στον ανακριτή ο 43χρονος Έλληνας χούλιγκαν Φωτογραφία: ΙΝΤΙΜΕ
Ενώπιον του ανακριτή, σήμερα, ο «παλιός - γνώριμος» στις Αρχές, χούλιγκαν, για το αιματηρό επεισόδιο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το κατώφλι της ανακρίτριας περνά ξανά, ο Έλληνας χούλιγκαν που συνελήφθη την Παρασκευή, μετά την προθεσμία που έλαβε.

Ο Έλληνας - χούλιγκαν, δεν είχε δικηγόρο μαζί του κι έτσι ζήτησε και έλαβε προθεσμία ούτως ώστε να ετοιμάσει την υπερασπιστική του γραμμή.

Ο ίδιος αντιμετωπίζει σωρεία κατηγοριών, ανάμεσά τους και τρία κακουργήματα.

Πρόκειται για οργανωμένο οπαδό μεγάλης ομάδας εις βάρος του οποίου εκδόθηκε την Παρασκευή και εκτελέστηκε αυθημερόν ένταλμα σύλληψης της 25ης τακτικής ανακρίτριας, που χειρίζεται την υπόθεση της Νέας Φιλαδέλφειας.

Ο 43χρονος φέρεται να αναγνωρίστηκε από αστυνομικούς σε ένα από τα βίντεο των καμερών ασφαλείας ως ένας από τους συμμετέχοντες στην ομάδα των Κροατών και των Ελλήνων χούλιγκαν, που επιτέθηκε στους οπαδούς της ΑΕΚ έξω από την OPAP Arena.

Ο ίδιος αντιμετωπίζει σωρεία κατηγοριών, ανάμεσά τους και τρία κακουργήματα.

Τι βρέθηκε στο σπίτι του χούλιγκαν

Ο οργανωμένος 43χρονος οπαδός κατηγορείται για συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένη περίπτωση έκρηξης με πρόθεση, διακεκριμένη περίπτωση προμήθειας και κατοχής μεγάλης ποσότητας εκρηκτικών και εμπρηστικών υλών, βιαιοπραγία κατά άλλων, για επικίνδυνη σωματική βλάβη, τελεσμένη και σε απόπειρα, διατάραξη κοινής ειρήνης, για φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατ’ εξακολούθηση, για οπλοφορία, οπλοχρησία, παράνομη κατοχή και χρήση φωτοβολίδων καθώς και για εμπρησμό από πρόθεση από τον οποίο μπορεί να προκύψει κίνδυνος για ξένα πράγματα από κοινού, φερόμενες ως τελεσθείσες υπό τις επιβαρυντικές περιστάσεις του Επαγγελματικού και Ερασιτεχνικού Αθλητισμού.