Ελλάδα

Κακοκαιρία Daniel: Νέα καταιγίδα τώρα και κεραυνοί στην Αθήνα, «ποτάμια» οι δρόμοι

Κακοκαιρία Daniel: Νέα καταιγίδα τώρα και κεραυνοί στην Αθήνα, «ποτάμια» οι δρόμοι Φωτογραφία: ΑΡΧΕΙΟΥ - INTIME
Δεύτερο δυνατό «ράπισμα» στην Αθήνα ρίχνει η κακοκαιρία Daniel - Ισχυρή καταιγίδα αυτήν την ώρα, «άνοιξαν οι ουρανοί»

Πολύ δυνατή καταιγίδα χτυπά τώρα την Αθήνα. Τον ουρανό «σκίζουν» κεραυνοί ενώ η βροχή που πέφτει είναι πάρα πολύ έντονη.

Οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ορμητικούς χειμάρρους και υπάρχουν μεγάλα προβλήματα. Όπως έκανε γνωστό η ΕΛΑΣ, λόγω συσσώρευσης υδάτων, διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Σεμιτέλου στην Αθήνα, από το ύψος της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας.

Το 112 ήχησε πριν από λίγες ώρας και στην Αττική, λόγω της κακοκαιρίας Daniel. Η πολιτική προστασία τονίζει ότι πρέπει να περιοριστούν οι μετακινήσεις στις απολύτως απαραίτητες, καθώς τα φαινόμενα αναμένεται να ενταθούν.

Το απόγευμα, στο πρώτο κύμα της κακοκαιρίας που έπληξε την Αττική, υπήρξαν τρομακτικές εικόνες έξω από τον Ευαγγελισμό, με πεζούς να παρασύρονται από χείμαρρο της κακοκαιρίας Daniel. Σε βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φαίνονται πολίτες να «παραδίδονται» στον χείμαρρο στον οποίο έχει μετατραπεί η Βασιλίσσης Σοφίας έξω από τον Ευαγγελισμό. 

Σε άλλες εικόνες, φαίνονται οι σταθμοί του μετρό και του ηλεκτρικού να έχουν γίνει... υποβρύχιοι λόγω των ορμητικών χειμάρρων που δημιούργησε η κακοκαιρία Daniel.